Μήνυμα στο αεροδρόμιο της Βιέννης προκάλεσε αντιδράσεις στην Τουρκία
Η τουρκική διπλωματία διαμαρτυρήθηκε στον πρέσβη της Αυστρίας στην Άγκυρα, σχετικά με μια "απρεπή αναφορά" για τη χώρα, σε ηλεκτρονική ειδησεογραφική στήλη (ticker) στο αεροδρόμιο της Βιέννης.
"Η Τουρκία επιτρέπει τις σεξουαλικές πράξεις με παιδιά ηλικίας, κάτω των 15 ετών", έγραφε τίτλος σε μπάρα ηλεκτρονικών ειδήσεων στο αεροδρόμιο, σύμφωνα με φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
"Η ενόχληση μας και η ανησυχία μας για την αμαύρωση της εικόνας της Τουρκίας και τη δημόσια παραπληροφόρηση, εκφράστηκαν με τον πιο έντονο τρόπο, στον επιτετραμμένο της Αυστρίας", δήλωσε ο αξιωματούχος του τουρκικού υπουργείου των Εξωτερικών, προσθέτοντας ότι ο αναφερόμενος τίτλος της είδησης αποσύρθηκε μετά από την κινητοποίηση του τουρκικού ΥΠΕΞ.
Ηλεία: «Φούσκωσε» ο ποταμός Αλφειός - Πλημμύρισε το οδόστρωμα και καλλιέργειες
14:34
Αυστηρότεροι οι κανόνες για τους μετανάστες στη Σουηδία - Σε κέντρα υποδοχής οι αιτούντες άσυλο
14:27
Χαμένη κασέτα του Όζι Όζμπορν βρέθηκε σε σοφίτα μετά από 46 χρόνια
14:25
Κεραμίδι έπεσε σε προαύλιο σχολείου στην Ηλιούπολη ενώ οι μαθητές είχαν διάλειμμα
14:16