Τουλάχιστον 10 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας
Θανατηφόρο τροχαίο μετά από σύγκρουση λεεωφορείου (φωτογραφία αρχείου)
AP Photo/Odelyn JosephΤουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 42 τραυματίστηκαν σήμερα (5/7), όταν ένα λεωφορείο έπεσε πάνω στον κεντρικό πυλώνα μιας γέφυρας στην πολιτεία Σάο Πάολο της Βραζιλίας, έγινε γνωστό από την κυβέρνηση της πολιτείας.
Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα τοπική ώρα (06.00 ώρα Ελλάδας) κοντά στην πόλη Ιταπετινίγκα, σε απόσταση 170 χιλιομέτρων δυτικά της πόλης του Σάο Πάολο.
Το λεωφορείο είχε αναχωρήσει από την Ιταπέβα με προορισμό την Απαρεσίντα, μια θρησκευτική πόλη που είναι γνωστή για τα πλήθη προσκυνητών που την επισκέπτονται για να δουν από κοντά τη Βασιλική της Παναγίας της Απαρεσίντα.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία στην Ιταπετινίγκα και τη γειτονική πόλη Σοροκάμπα, ανέφεραν οι αρχές σε μια ανακοίνωση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έξι νεκροί σε επιχείρηση της αστυνομίας σε φαβέλα του Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία
Βραζιλία: Ανησυχία για τα κρούσματα λεπτοσπείρωσης μετά τις φονικές πλημμύρες
Βραζιλιάνικος βόας γέννησε 14 μωρά χωρίς σύντροφο - Η εξήγηση που έδωσαν οι επιστήμονες
Άνω Λιόσια: Η ανακοίνωση της Hellenic Train για τη φονική παράσυρση πεζού από συρμό του Προαστιακού
09:31
Εξιχνιάστηκαν κλοπές από αυτοκίνητα, καταστήματα και σπίτια στη Θεσσαλονίκη
09:30
H Beyoncé έγινε δισεκατομμυριούχος: Πώς μπήκε στο κλειστό κλαμπ των υπερπλούσιων
09:25
Ζελένσκι: Χωρίς τις ΗΠΑ δεν μπορούμε να κερδίσουμε τον πόλεμο - Δεν εμπιστεύομαι τον Πούτιν
09:24