Τέσσερις στρατιώτες τραυματίες σε επίθεση με αυτοκίνητο σε στάση λεωφορείου στο Ισραήλ
Τέσσερις Ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίστηκαν σήμερα Κυριακή (14/7) σε επίθεση με αυτοκίνητο σε μια στάση λεωφορείου κοντά στο Λοντ, στο κεντρικό Ισραήλ, ανακοίνωσαν ο στρατός, η αστυνομία και η υπηρεσία παροχής πρώτων βοηθειών.
Η επίθεση σημειώθηκε κοντά στη στρατιωτική βάση του Τζιφρίν. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι αντιμετωπίζεται ως «τρομοκρατική» και ότι ο δράστης «εξουδετερώθηκε».
Ο άνδρας που οδηγούσε το όχημα ήταν ένας Παλαιστίνιος, κάτοικος της Ανατολικής Ιερουσαλήμ.
Ο Μάγκεν Νταβίντ Αντόμ (MDA), το ισραηλινό αντίστοιχο του Ερυθρού Σταυρού, ανέφερε ότι παρείχε τις πρώτες βοήθειες και μετέφερε τρεις τραυματίες στο Ιατρικό Κέντρο Σαμίρ-Ασάφ Χαρόφεχ. Το νοσοκομείο αυτό ανακοίνωσε ότι παρέλαβε συνολικά τέσσερις τραυματίες.
Δύο άνδρες ηλικίας περίπου 20 ετών νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση και ένας φέρει μόνο ελαφρά τραύματα. Η αστυνομία ανέφερε ότι ένας από τους τραυματίες είναι «σε κρίσιμη κατάταση».
Εξαφάνιση 16χρονης: Βίντεο από την άφιξη της στην Αθήνα - Τι λέει ο οδηγός ταξί που την μετέφερε
17:06
Στήριξη Τραμπ στους Ιρανούς διαδηλωτές: Συνεχίστε, έρχεται βοήθεια
17:02
Η Samsung αποκαλύπτει την πρώτη Micro RGB TV 130 ιντσών με εξελιγμένα χρώματα και τολμηρό νέο σχεδιασμό
16:56
«Έπεσε» το Χ - Χιλιάδες αναφορές στην πλατφόρμα για προβλήματα
16:52