ΚΟΣΜΟΣ

Διέρρηξε σπίτι, ήπιε ένα μπουκάλι ρούμι και την... έπεσε στον καναπέ

Διέρρηξε σπίτι, ήπιε ένα μπουκάλι ρούμι και την... έπεσε στον καναπέ
Kevin Frayer/Getty Images/Ideal Images

Όσο αγχώθηκε δεχόμενος τηλεφώνημα με το οποίο ενημερωνόταν ότι χτύπησε ο συναγερμός του σπιτιού του, τόσο εντυπωσιάστηκε, χαλάρωσε και μάλλον... γέλασε, όταν ανοίγοντας την πόρτα, είδε τον διαρρήκτη να κοιμάται βαθιά στον καναπέ.

Ο Πολ Χάτον βρισκόταν στη δουλειά του αν και αργά το απόγευμα. Δέχθηκε, όμως, ένα τηλεφώνημα που τον ανάγκασε να φύγει άρον άρον. Ο συναγερμός του σπιτιού του, στο Μπόρνμουθ της Βρετανίας, χτυπούσε ασταμάτητα και φαινόταν ότι δεν επρόκειτο για λάθος ή για ατύχημα.

Μπαίνοντας στο σπίτι, αδυνατούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε.... Ένας άγνωστος την είχε πέσει στον καναπέ του και κοιμόταν του καλού καιρού. Ο Χάτον τον τράβηξε δύο φωτογραφίες, τον ξύπνησε, τον πέταξε κλωτσηδόν έξω από την οικία του και ειδοποίησε αστυνομικούς, που λίγο αργότερα τον εντόπισαν κρυμμένο σε θάμνους και τον συνέλαβαν.

Πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Πολύ απλά, ο 32χρονος Ντάβιντ Γκρεζελέφσκι, από την Πολωνία, διέρρηξε το σπίτι και θεώρησε ότι είχε χρόνο μπροστά του για να ξοδέψει πριν ξεκινήσει τη διαδικασία αναζήτησης της λείας του.

Κάθισε, λοιπόν, στον καναπέ, άνοιξε ένα μπουκάλι ρούμι, το ήπιε ολόκληρο, χαλάρωσε επικίνδυνα και τελικά έπεσε σε λήθαργο.

Σύμφωνα με τη Metro, ο Γκρεζελέφσκι καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους και δύο μηνών και όταν αποφυλακιστεί, θα είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στην πατρίδα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ