Ελπιδοφόρος: Να προστατευτεί η ελληνική μειονότητα στην Κωνσταντινούπολη
O Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος
INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΤην προστασία της ελληνικής μειονότητας στην Κωνσταντινούπολη ζήτησε επιτακτικά με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, μετά τη βεβήλωση του ορθόδοξου νεκροταφείου του Αγίου Ελευθερίου στην Κοινότητα Ταταούλων, ιστορικού κοιμητηρίου για την ελληνορθόδοξη κοινότητα εδώ και 159 χρόνια.
Η βεβήλωση σημειώθηκε την ημέρα της θείας λειτουργίας στην Παναγία Σουμελά, στην Τραπεζούντα, με καταστροφές σε μνήματα και σκαμμένους λάκκους, ενώ τα σκυλιά-φύλακες είχαν ναρκωθεί.
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής επισήμανε την ανάγκη για θρησκευτική ανοχή και σεβασμό, ενώ κάλεσε τις αρχές να διασφαλίσουν, όπως έχουν καθήκον και υποχρέωση, την τήρηση της ιερότητας όλων των ιερών τόπων.
O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ
15:36
Πάτρα: Ελεύθεροι οι ανήλικοι που χτύπησαν 12χρονο - Κατασχέθηκε το κινητό με το βίντεο
15:25
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια
15:21
Τετ α τετ Μητσοτάκη με εκπροσώπους εθελοντικών οργανώσεων - Τι συζητήθηκε
15:17