Ξεκίνησε η ρωσική αντεπίθεση στο Κουρσκ - Επιβεβαίωση και από τις δύο πλευρές
Ανανεώθηκε:
Ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις στο Κουρσκ
Russian Defense Ministry Press Service photo via AP, FileΞεκίνησε την αντεπίθεσή του στο Κουρσκ ο ρωσικός στρατός, όπως δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Ένα μήνα σχεδόν μετά την ουκρανική εισβολή στην περιοχή, η Μόσχα ήταν αναμενόμενο να απαντήσει. Όπως ανέφερε ο Ζελένσκι, το Κίεβο περίμενε να έρθει αυτή η στιγμή.
«Οι Ρώσοι έχουν ξεκινήσει την αντεπίθεση, η οποία συμβαδίζει με το ουκρανικό μας σχέδιο» σημείωσε ο Ουκρανός πρόεδρος σε σχετική συνέντευξη Τύπου.
Ο ρωσικός στρατός από την πλευρά του δημοσίευσε βίντεο που καταγράφει την καταστροφή δύο ουκρανικών τανκ στα σύνορα.
Η Ρωσία λέει ότι ανακατέλαβε 10 χωριά
Η Ρωσία δήλωσε την Πέμπτη ότι ο στρατός της είχε ανακαταλάβει 10 οικισμούς στη συνοριακή της περιοχή Κουρσκ.
«Μονάδες της ομάδας στρατευμάτων «Βορράς» απελευθέρωσαν 10 οικισμούς μέσα σε δύο ημέρες» ανέφερε το υπουργείο Άμυνας σε δήλωση που αναρτήθηκε στο κανάλι του Telegram, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο (AFP).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο αρχιστράτηγος Σίρσκι αποκαλύπτει: Η στρατηγική του Κιέβου πίσω από την επιχείρηση στο Κουρσκ
Ο Νίκος Νταμπίζας στο Allwyn Game Time: «Τα δύο φαβορί και ο πιθανός πρώτος σκόρερ του Παγκοσμίου»
13:56
Meteo: Τα 8 συμπεράσματα για τον ακραίο καύσωνα στην Ευρώπη- Θερμοκρασίες κατά 12 βαθμούς υψηλότερες
13:54
Τραγωδία στη Ρόδο - Νεκρός εντοπίστηκε 45χρονος στο σπίτι του
13:49
Σχέδιο μεταφοράς των βάσεών τους από τη Μέση Ανατολή ύστερα από τα ιρανικά πλήγματα εξετάζουν οι ΗΠΑ
13:39