Νετανιάχου: Μία ημέρα αργότερα στη Νέα Υόρκη λόγω της κατάσταστασης στο Βόρειο Ισραήλ
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου θα αναβάλει κατά μία ημέρα την αναχώρησή του για τη Νέα Υόρκη, η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 24 Σεπτεμβρίου.
Η αναβολή αυτή οφείλεται στην κατάσταση ασφαλείας που επικρατεί στο βόρειο Ισραήλ, δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας αξιωματούχος του ισραηλινού πρωθυπουργικού γραφείου.
Ο Νετανιάχου «ανέβαλε την επίσκεψή του στις ΗΠΑ κατά μία ημέρα λόγω της κατάστασης ασφαλείας στο βόρειο Ισραήλ», όπου ο στρατός βρίσκεται απέναντι σε επανειλημμένες επιθέσεις με ρουκέτες από τη λιβανέζικη Χεζμπολάχ, τόνισε ο αξιωματούχος.
«Επί του παρόντος, ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναχωρήσει από το Ισραήλ την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου αντί για την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου», πρόσθεσε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δυτική Όχθη: Έρευνα για το βίντεο με ισραηλινούς στρατιώτες να σπρώχνουν πτώματα από ταράτσα
Νεκρός ο Ιμπραήμ Ακίλ σύμφωνα με πηγές της Χεζμπολάχ: Ήταν ο «στόχος» του Ισραήλ στη Βηρυτό
Το Filante είναι η νέα διεθνής ναυαρχίδα της Renault
09:21
Πενταετής φυλάκιση για τον πρώην πρόεδρο της Νότιας Κορέας Γιουν - Αντιμέτωπος με άλλες επτά δίκες
09:11
Σπάτα: Πώς οι Κινέζοι «τρύπωναν» σε κινητά μέσω «ψεύτικης κεραίας» σε πορτ μπαγκάζ - Η μέθοδος «SMS Blaster Attack»
09:02
Αίγιο: Συνελήφθη o 16χρονος που ξυλοκόπησε συνομήλικό του έξω από σχολείο
09:02