Με επιθέσεις σε στόχους του PKK απαντά η Τουρκία για την τρομοκρατική επίθεση
Επίθεση στην Τουρκία
AP PhotoΜετά από τη θανατηφόρα επίθεση η Τουρκία χτύπησε στόχους του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) στο βόρειο Ιράκ και βόρεια Συρία.
«Όπως επιτρέπει το δικαίωμά μας στη νόμιμη άμυνα που προβλέπεται στο άρθρο 51 του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, διεξήχθη αεροπορική επιχείρηση εναντίον τρομοκρατικών στόχων στο βόρειο Ιράκ και στη Συρία (…) και συνολικά 32 στόχοι που ανήκαν στους τρομοκράτες καταστράφηκαν με επιτυχία», ανέφερε το υπουργείο στο δελτίο Τύπου το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα, διευκρινίζοντας πως «οι αεροπορικές επιχειρήσεις συνεχίζονται».
Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Αλί Γερλίκαγια δήλωσε την Τετάρτη πως οι δράστες της επίθεσης στην τουρκική πρωτεύουσα είναι «πολύ πιθανό» να ήταν μέλη του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK).
Δείτε το βίντεο
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επίθεση στην Άγκυρα: Τιμωρία για τους ενόχους υπόσχεται ο Ερντογάν - Γιατί στοχοποιείται το PKK
Στο PKK πέφτουν οι υποψίες για την επίθεση στην Άγκυρα - Στο «μικροσκόπιο» βίντεο από τις κάμερες
SPONSORED
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (21 Μαΐου)
06:30
Τι είναι το «PARE» και πώς λειτουργεί το νέο ψηφιακό εργαλείο της ΑΑΔΕ
06:00
Πότε λήγει η προθεσμία των φορολογικών δηλώσεων - Ποιες «παγίδες» κρύβουν
05:00
Πληρωμές e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε «ταμείο» μέχρι τις 22/05
04:00