Ισραήλ: Μεγάλες διαδηλώσεις στο Τελ Αβίβ μετά την αποπομπή του Γκάλαντ
Οι Ισραηλινοί ανάβουν φωτιά κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας για την απόφαση του Νετανιάχου να αποπέμψει τον υπουργό Άμυνας Γιόαβ Γκάλαντ
AP Photo/Oded BaliltyΠλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στους δρόμους του Τελ Αβίβ μετά την απόφαση του Μπενιαμίν Νετανιάχου να απομακρύνει τον Υπουργό Άμυνας, Γιοάβ Γκάλαντ.
Οι διαδηλωτές έχουν σταματήσει την κυκλοφορία σε κεντρικούς δρόμους, έχουν ανάψει φωτιές και έχουν στήσει οδοφράγματα.
Όπως αναφέρουν οι Times of Israel, οι διαδηλωτές που ξεπερνούν τους 2.000 έχουν σταματήσει την κυκλοφορία των οχημάτων, έχουν ανάψει φωτιές και έχουν στήσει οδοφράγματα.

Η ισραηλινή αστυνομία προσπαθεί να απωθήσει τους διαδηλωτές
AP Photo/Oded BaliltyAP Photo/Oded BaliltyΟργισμένοι διαδηλωτές άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ,Μπενιαμίν Νετανιάχου απέπεμψε τον υπουργό Άμυνας Γιόαβ Γκάλαντ το βράδυ της Τρίτης (5/11), όπως έκανε γνωστό το πρωθυπουργικό γραφείο. Ο Ισραέλ Κατζ προτάθηκε να τον αντικαταστήσει.
Ντρου Μπάριμορ: Το τρυφερό μήνυμα για τη φιλία της με την Κάμερον Ντίαζ
14:27
Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν την ζωή τους λόγω του καύσωνα στην Ιταλία
14:20
Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή της πτώσης του πυροσβεστικού ελικοπτέρου στο Μέτσοβο
14:19
Bank of America: Τρεις αυξήσεις επιτοκίων από τη Fed έως το τέλος του 2026 - Οι νέες προβλέψεις
14:10