Στη Δαμασκό ο ηγέτης των ισλαμιστών ανταρτών, Άμπου Μοχάμεντ αλ Τζολάνι
O ηγέτης των ανταρτών στη Συρία
AP/CNNΟι Σύροι ισλαμιστές αντάρτες ανακοίνωσαν ότι ο ηγέτης τους, ο Άμπου Μοχάμεντ αλ Τζολάνι, έφτασε στη Δαμασκό, λίγες ώρες αφού η πρωτεύουσα έπεσε στα χέρια τους.
«Ο διοικητής Άχμεντ αλ Σάραα προσκύνησε και φίλησε το χώρα» μόλις έφτασε στην πόλη, μετέδωσε το κανάλι των ανταρτών στο Telegram.
Στα πλάνα φαίνεται ο επικεφαλής της Χάγιατ Ταχρίρ αλο Σαμ (HTS), της ριζοσπαστικής οργάνωσης που ηγείται του συνασπισμού των ανταρτών, να προσκυνάει σε μια πρασιά.
«Η βούλησή μας είναι σταθερή και η αποφασιστικότητά μας ακλόνητη» είπε ο Αλ Τζολάνι στην ανακοίνωσή του που μεταδόθηκε από την επίσημη συριακή τηλεόραση, την οποία ελέγχουν πλέον οι αντάρτες. «Συνεχίζουμε να δρούμε με αποφασιστικότητα για να επιτύχουμε τους στόχους της επανάστασής μας», συνέχισε. «Το μέλλον είναι δικό μας και οδεύουμε προς τη νίκητ», τόνισε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
CNNi: Ποια γεγονότα οδήγησαν στην κατάρρευση του Άσαντ - Ανησυχεί η Δύση για την νέα ηγεσία
Νετανιάχου: «Ιστορική μέρα η ανατροπή του Άσαντ, συμβάλλαμε και εμείς σε αυτό»
SPONSORED
Ανοιχτή η πλατφόρμα για την εσωτερική κινητικότητα χειμερινού εξαμήνου στα ΑΕΙ
01:00
«Προσωπικός Βοηθός»: Xρηματοδότηση 34,8 εκατ. ευρώ - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
00:30
Όμιλος Fourlis: Σημαντική αύξηση πωλήσεων στο Α’ Τρίμηνο 2026
00:00
Πάρκαρε στο κέντρο της Νέας Υόρκης, άνοιξε την πόρτα, έπεσε σε υπόνομο και σκοτώθηκε
23:57