Ιταλός τουρίστας πέθανε στη διάρκεια ταξιδιού από Ανκόνα προς Ηγουμενίτσα
Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSIΤη ζωή του ενώ ταξίδευε από την Ανκόνα προς την Ηγουμενίτσα έχασε ένας Ιταλός οδηγός το Σάββατο (21/12).
Ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και κατέληξε παρά τις προσπάθειες ανάνηψης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, γιατρός ο οποίος επέβαινε στο πλοίο, παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα, ωστόσο δεν κατάφερε να τον κρατήσει στη ζωή.
Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην Αδριατική, το πλοίο δεν μπορούσε να επιστρέψει στην Ανκόνα και συνέχισε το ταξίδι του προς την Ηγουμενίτσα, όπου έφτασε το βράδυ του Σαββάτου.
Η σορός του άνδρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, θα μεταφερθεί στα Ιωάννινα για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, διερευνά την υπόθεση.
Πρόεδρος ιρανικού κοινοβουλίου: Oι «απερίσκεπτες κινήσεις» του Τραμπ οδηγούν τις ΗΠΑ σε μία κόλαση
20:34
Απαγχονισμένος βρέθηκε 48χρονος στο σπίτι του στην Πάτρα
20:22
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Τρίτη στις 20:00» το χτύπημα στο Ιράν; - Αποζημίωση ζητά η Τεχεράνη για να ανοίξει το Ορμούζ
20:10
Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι εντόπισε στρατιωτικό εξοπλισμό της Χεζμπολάχ σε σχολείο στο Λίβανο (pics)
20:00