ΗΠΑ: Άνδρας σκότωσε τον γιο του και το ομολόγησε μέσω Facebook (vid)
Ένα συγκλονιστικό δράμα εκτυλίχθηκε στη Βόρεια Καρολίνα, όταν άνδρας σκότωσε τον μικρό του γιο στην προσπάθεια να πυροβολήσει την πρώην γυναίκα του. Ακολούθως το ομολόγησε μέσω live μετάδοσης στο Facebook.
Η οργή του Βαλεντίν προς την γυναίκα οφειλόταν σε ψέματα που του έλεγε εκείνη, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, και σε περιπέτειες που του είχε δημιουργήσει με τη δικαιοσύνη.
Ο ίδιος δεν ήθελε να σκοτώσει τον γιο του, αλλά την πρώην σύζυγό του. Το αγοράκι έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να επέμβει για να σώσει τη μητέρα του. Η τραγική ιστορία συνεχίστηκε με τον άνδρα να αυτοκτονεί λίγο αργότερα στο δωμάτιο ενός Μοτέλ που διέμενε.
O Ερλ Βαλεντίν στη live μετάδοση που έκανε ανέφερε:
«Είμαι πολύ άρρωστος εδώ και μήνες. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω. Ετσι δεν ξέρω εάν θα τα καταφέρω, αλλά εάν δεν τα καταφέρω, εύχομαι σε όλους σας μια καλή ζωή.»
Ξανά μαζί στο σίκουελ του «Once Upon a Time in Hollywood» Μπραντ Πιτ και Ντέιβιντ Φίντσερ
11:58
Το «στρατηγείο» του mega κυκλώματος με τα λαθραία τσιγάρα: Ο «Κινέζος», το «καρούμπαλο», τα «τσουβάλια» και η ζημιά 1,5 εκατ. (pics)
11:55
Ζαχαράκη: Απώτερος στόχος η κατάργηση των Πανελλαδικών - Θα γίνει όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες
11:51
Ουίλιαμ και Κέιτ σπάνε τη σιωπή τους για τις σχέσεις του Άντριου με τον Επστάϊν
11:38