«Συμφωνία» για τους ομήρους στη Γάζα ανακοίνωσε ο Ντόναλντ Τραμπ
Ο εκλεγμένος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
AP Photo/Evan VucciΜήνυμα πως επιτεύχθηκε συμφωνία για τους ομήρους στη Μέση Ανατολή έστειλε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτησή του την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.
«Με αυτή τη συμφωνία, η ομάδα Εθνικής Ασφάλειας, μέσω των προσπαθειών του Ειδικού Απεσταλμένου στη Μέση Ανατολή, Στιβ Γουίτκοφ θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με το Ισραήλ και τους Συμμάχους μας για να διασφαλίσει ότι η Γάζα δεν θα γίνει ποτέ ξανά ασφαλές καταφύγιο τρομοκρατών» δήλωσε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος.
«Αυτή είναι μόνο η αρχή των σπουδαίων πραγμάτων που έρχονται για την Αμερική, και τον κόσμο» συμπλήρωσε.
«Έχουμε πετύχει τόσα πολλά χωρίς καν να είμαστε στον Λευκό Οίκο»
Μάλιστα, Ντόναλντ Τραμπ επεσήμανε πως «έχουμε πετύχει τόσα πολλά χωρίς καν να είμαστε στον Λευκό Οίκο. Φανταστείτε όλα τα υπέροχα πράγματα που θα συμβούν όταν επιστρέψω σε αυτόν».

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Από την Κυριακή σε ισχύ η εκεχειρία στη Γάζα ανακοίνωσε το Κατάρ - Επιβεβαιώνει ο Μπάιντεν
Επιχείρηση διάσωσης περιπατήτριας στο φαράγγι Λισσού στα Χανιά
20:56
Συμβιβασμός της Paramount με 12 πολιτείες των ΗΠΑ - Ανοίγει ο δρόμος συγχώνευσης με τη Warner
20:45
Έσβησε η φωτιά σε καφετέρια στο Αιγάλεω - Δεν υπήρξαν εγκλωβισμένοι
20:38
Πολιτική έκρηξη στη Βουλή μετά την παραδοχή Μανούσου: «Ουσιαστικά εκπροσωπώ τη Συμμαχία Ελλήνων»
20:29