Ουκρανία: Τραυματισμός, υλικές ζημιές στο Κίεβο εξαιτίας της επιδρομής της Ρωσίας
Σαραντατετράχρονη τραυματίστηκε και αρκετά σπίτια υπέστησαν ζημιές στην περιφέρεια του Κιέβου, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Μικόλα Καλάσνικ, νωρίς το πρωί.
Όλη η επικράτεια της Ουκρανίας κηρύχθηκε νωρίτερα από τις αρχές σε κατάσταση συναγερμού ενόψει ρωσικών αεροπορικών επιδρομών, περί τις 05:50 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας). Η επιδρομή ώθησε την Πολωνία, γειτονικό κράτος-μέλος της ΕΕ και του NATO να διατάξει εσπευσμένες απογειώσεις μαχητικών για να εγγυηθούν την ασφάλεια του εναέριου χώρου της.
Η πλήρης έκταση της επιδρομής δεν έχει γίνει σαφής ακόμη. Νωρίτερα, οι αρχές ανέφεραν πως πύραυλοι κρουζ κατευθύνονταν στην ουκρανική πρωτεύουσα.
SPONSORED
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Άδειες, επιδόματα και παροχές: Όλα τα μέτρα που στηρίζουν τη νέα μητέρα
07:33
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΑΛΥΕΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ Ε.Τ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΛΛΙΑΣ: ΝΑΤΟ δύο ταχυτήτων: Η αμερικανική πίεση, η ευρωπαϊκή διάσταση και ο αναβαθμισμένος ρόλος της Ελλάδας
07:12
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Αίθριος με αραιές νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές – Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές
07:00
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (10 Μαΐου)
06:30
ΧΡΗΜΑ