Τρόμος σε πτήση για Βενεζουέλα: Επιβάτης επιχείρησε να ανοίξει την έξοδο κινδύνου
Αεροπλάνο εν ώρα πτήσης (φωτογραφία αρχείου)
UnsplashΧάος επικράτησε σε πτήση από τη Μαδρίτη της Ισπανίας προς το Καράκας της Βενεζουέλας, όταν ένας επιβάτης προσπάθησε να ανοίξει έξοδο κινδύνου ενώ το αεροπλάνο βρισκόταν στον αέρα.
Συγκεκριμένα, το βίντεο που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα δείχνει έναν άνδρα να πλησιάζει την έξοδο κινδύνου, να προσπαθεί να την ανοίξει και το πλήρωμα μαζί με άλλους επιβάτες να προσπαθούν να τον σταματήσουν.
Ένας αεροσυνοδός, μάλιστα, υπέστη κάταγμα στο πόδι μέχρι να καταφέρουν να ακινητοποιήσουν τον επικίνδυνο επιβάτη. Το περιστατικό συνέβη σε πτήση της Plus Ultra Airlines στις 28 Φεβρουαρίου ενώ το Airbus 330 ήταν περίπου στα μισά του ταξιδιού προς Βενεζουέλα.
Δείτε το βίντεο
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας η αναστάτωση ξεκίνησε με τον εν λόγω επιβάτη «να ενοχλεί το άτομο που καθόταν δίπλα του με φωνές ενώ το χαστούκισε όταν αυτός κοιμήθηκε».
Ο ταραξίας παραδόθηκε στην αστυνομία όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Καράκας.
Στο νοσοκομείο 21χρονος οδηγός μετά από σφοδρό τροχαίο στη Λαμία
09:52
Ana Roš: Ίσως είναι πιο δύσκολο να παραμείνεις στην κορυφή, παρά αρχικά να την κατακτήσεις
09:30
Το παρασκήνιο της συμφωνίας Τραμπ-Πούτιν για το ντίζελ: Η αντίδραση Ζελένσκι και το 8ωρο στο Μαϊάμι
09:24
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως το 2031 στα Εξάρχεια λόγω εργασιών για το μετρό
09:12