ΚΟΣΜΟΣ

Έλαμψε στις ρωσικές εκλογές η Γέλενα Ισινμπάγεβα

Έλαμψε στις ρωσικές εκλογές η Γέλενα Ισινμπάγεβα
EPA/YURI KOCHETKOV/φωτογραφία αρχείου

Στις κάλπες βρέθηκαν την Κυριακή περισσότεροι από 110 εκατομμύρια Ρώσοι πολίτες, προκειμένου να εκλέξουν τα νέα μέλη του κοινοβουλίου τους. Ανάμεσα σε αυτούς και η Γέλενα Ισινμπάγεβα, η δύο φορές χρυσή Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ με τα χρώματα της Ρωσίας.

Η 34χρονη αθλήτρια που κατέκτησε τους αιθέρες με τα άλματά της στο επί κοντώ, έχοντας πια εγκαταλείψει την ενεργό δράση, μετά και τον αποκλεισμό της ρωσικής ομάδας στίβου στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα, όπως εκατομμύρια συμπατριώτες της, στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής, που ανέδειξαν νικητή το κόμμα «Ενωμένη Ρωσία» του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί και αυτή τη στιγμή με τους followers της στο Instagram, όπου ανήρτησε μια φωτογραφία της την ώρα που ρίχνει την ψήφο της στην κάλπη.

«Εκπληρώνοντας το πολιτικό μου καθήκον» ήταν τα λόγια με τα οποία συνόδευσε τη φωτογραφία της η Γέλενα Ισινμπάγεβα, η οποία ήταν εντυπωσιακή μέσα στο κόκκινο φόρεμά της, με τους διαδικτυακούς φίλους της να γεμίζουν το προφίλ της με αποθεωτικά σχόλια για την εμφάνισή της.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ