Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: «Ο πάπας Φραγκίσκος ήταν μια εμβληματική μορφή συμπόνιας»
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος
INTIME NEWS / ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗΤο μήνυμά του για τον θάνατο του πάπα Φραγκίσκου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, λέγοντας ότι ο προκαθήμενος της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας ήταν «μια εμβληματική μορφή συμπόνιας, ενσυναίσθησης και αγάπης».
«Σε έναν κόσμο διαρκούς και αυξανόμενης εχθρότητας, συγκρούσεων και μίσους, ο Πάπας Φραγκίσκος ήταν μια εμβληματική μορφή συμπόνιας, ενσυναίσθησης και αγάπης», έγραψε σε σχετική του ανάρτηση ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.
Όπως, μάλιστα, επισήμανε: «Η χαρά του Πάσχα φέρει μια νότα θλίψης με τη μεγάλη απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου που αναπαύεται πια στην αγκαλιά του Κυρίου».
ΚΟΣΜΟΣ
Ισπανία: Κίνδυνος υπερχείλισης ποταμών και ταμιευτήρων, λόγω του νέου κύματος κακοκαιρίας
23:57
ΚΟΣΜΟΣ
Κολομβία: Το μεγαλύτερο καρτέλ ναρκωτικών σταματά τις συνομιλίες με τον πρόεδρο της χώρας λόγω Τραμπ
23:47
ΕΛΛΑΔΑ
ΑΑΔΕ: Ψηφιακή εφαρμογή για την απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας για Άτομα με Αναπηρία
23:37
ΚΟΣΜΟΣ
Σαουδική Αραβία: Έρχονται διαβατήρια... για καμήλες - Στόχος η «οργάνωση των πωλήσεων»
23:25
ΕΛΛΑΔΑ