Νέα επίθεση πακιστανικών drones στο Τζαμού του ινδικού Κασμίρ - Στο σκοτάδι η περιοχή
Κάτοικος του Κασμίρ στέκεται έξω από το κατεστραμμένο σπίτι του μετά τον βομβαρδισμό από το Πακιστάν
AP Photo/Dar YasinΜια νέα επίθεση πακιστανικών, μη επανδρωμένων αεροσκαφών σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή (9/5), για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, στο ινδικό Κασμίρ και ιδίως στην πόλη Τζαμού, ανέφερε μια πηγή του υπουργείου Άμυνας της Ινδίας.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, πολλές εκρήξεις ακούστηκαν στην Τζάμου και τροχιοδεικτικά φώτιζαν τον νυχτερινό ουρανό. Στην πόλη διακόπηκε η ηλεκτροδότηση.
Τέσσερις εκρήξεις ακούστηκαν και στην πόλη Αμριτσάρ.
Ο επικεφαλής της τοπικής κυβέρνησης, Ομάρ Ομπντάλα, ανέφερε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ότι σημειώνονται «ανά διαστήματα» εκρήξεις στην Τζαμού, όπου βρίσκεται και ο ίδιος, επιβεβαιώνοντας ότι η πόλη έχει βυθιστεί στο σκοτάδι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνεχίζεται η σύγκρουση μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν - Ποιος ο ρόλος της Κίνας
Σε δομή φιλοξενίας στο Βερολίνο η 16χρονη Λόρα: Εξετάζεται συνάντηση με τον πατέρα της (vid)
09:40
Νόμο που θα απαγορεύει τα social media σε χρήστες κάτω των 15 ετών προωθεί και η Πολωνία
09:37
Στο «κόκκινο» το πολιτικό θερμόμετρο στη Βουλή: Live η απάντηση Μητσοτάκη σε Ανδρουλάκη για την ενεργειακή ακρίβεια
09:30
Οι Κινέζοι χρησιμοποιούν βακτήρια που μετατρέπουν την έρημο σε καλλιεργήσιμη γη μέσα σε 10 μήνες
09:29