Φωτιά ξέσπασε σε πρώην αεροπορική βάση στη Βρετανία - Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες
Βρετανός πυροσβέστης
(AP Photo/Alberto Pezzali)Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μετά από μία μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε πρώην αεροπορική βάση της RAF (Royal Air Force - Πολεμική Αεροπορία), στο Οξφορντσάιρ στη Βρετανία.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους Independent, μεταξύ των τριών ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους βρίσκονταν δύο πυροσβέστες. Δύο άτομα μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.
Σημειώνεται ότι ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες δήλωσε ότι άκουσε «πολλαπλούς κρότους» και είδε ένα σύννεφο καπνού, την ώρα που περπατούσε.
Τι ανέφερε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής
Ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Rob MacDougall δήλωσε: «Με πολύ βαριά καρδιά ανακοινώνουμε σήμερα την απώλεια δύο πυροσβεστών μας.
Οι οικογένειες έχουν ενημερωθεί. Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική τους ζωή.
Προς το παρόν δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε περαιτέρω λεπτομέρειες, αλλά θα επανέλθουμε το συντομότερο δυνατό».
SPONSORED
Θερμές αέριες μάζες από την Αφρική φέρνουν ζέστη και σκόνη: Δείτε σε χάρτη πού ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τα 30άρια
09:37
Μαδαγασκάρη: Το αρχαιότερο νησί με την μοναδική βιοποικιλότητα στον πλανήτη
09:30
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής ποδηλατικού αγώνα – Ποιοι δρόμοι κλείνουν
09:13
Τα «έσπασαν» οι Metallica στο ΟΑΚΑ μετά από 16 χρόνια: Τους αποθέωσαν πάνω από 80.000 κόσμου - Οι δυνατές στιγμές και ο «σεισμός» (pics&vids)
09:02