Τραμπ: Ο Πούτιν μπορεί να έχει εδαφικές βλέψεις πέρα από την Ουκρανία - Έχει παραπλανηθεί
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Χάγη της Ολλανδίας
ΑΠΕ ΜΠΕΑιχμές κατά της Ρωσίας και του Βλαντίμιρ Πούτιν άφησε ο Ντόναλντ Τραμπ όταν ρωτήθηκε για τον Ρώσο πρόεδρο στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στη Χάγη, μετά τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε ερώτηση δημοσιογράφου απάντησε έαν ο Πούτιν έχει εδαφικές φιλοδοξίες πέρα από την Ουκρανία: «Είναι πιθανό» πριν προσθέσει ότι πιστεύει ότι ο Ρώσος ηγέτης θέλει να «επιτύχει κάποιον συμβιβασμό».
Ο Τραμπ πρόσθεσε επίσης ότι ο Πούτιν του τηλεφώνησε για να του προσφέρει βοήθεια στην σύγκρουση του Ισραήλ με το Ιράν, αλλά εκείνος αρνήθηκε, «και του αντιπρότεινα αν θες να με βοηθήσεις, λήξε τον πόλεμο με την Ουκρανία».
«Θεωρώ ότι ο Ρώσος Πρόεδρος έχει παραπλανηθεί», πρόσθεσε ο Τραμπ, σημειώνοντας πως έχει την πίστη ότι «η Ρωσία τελικά θα συμβιβαστεί στο θέμα της Ουκρανίας».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Χείμαρρος» ο Τραμπ: Νίκη των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ - Η αιχμή για Πούτιν, οι ατάκες για Ιράν και Μπάιντεν
Η Εθνική πόλο κέρδισε την Ολλανδία και προκρίθηκε στην τελική φάση του World Cup
19:30
Artemis II: Η... Nutella ταξιδεύει στη Σελήνη - Γιατί περιλαμβάνεται στο μενού των αστροναυτών (vid)
19:22
Ένωση Εισαγγελέων: «Η κριτική να ασκείται με υπευθυνότητα - Στηρίζουμε τους Ευρωπαίους εισαγγελείς»
19:15
«Η διέλευση από τα Στενά του Ορμούζ παραμένει αποκλεισμένη»: Το μήνυμα του Ιραν στα εμπορικά πλοία
19:07