Στην Κύπρο μεταβαίνει την επόμενη εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ
Η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άντζελα Ολγκίν Κουεγιάρ
AP Photo/Petros Karadjias«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό, κ. Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν, θα ταξιδέψει στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα» ανέφερε ο Εκπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ, κατά την καθημερινή ενημέρωση τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.
«Έχει προγραμματιστεί να συναντήσει τον Ελληνοκύπριο ηγέτη, κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στις 12 Σεπτεμβρίου, και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, κ. Ερσίν Τατάρ, στις 15 Σεπτεμβρίου» πρόσθεσε.
Επιπλέον, η κα Ολγκίν αναμένεται να έχει επαφές με τους εκπροσώπους των δύο ηγετών, καθώς και με άλλους Κύπριους παράγοντες, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Η Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ προσωπική απεσταλμένης του Γκουτέρες για το Κυπριακό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τσίπρας: Να αποτρέψουμε την περικοπή επιδόματος ανεργίας - Δεν είναι προσωπική άποψη Μαρινάκη
12:29
ΕΛΛΑΔΑ
Νέα αναζωπύρωση στη φωτιά στην Κόνιτσα - Για 16η ημέρα συνεχίζουν οι πυροσβέστες τη μάχη
12:27
ΚΟΣΜΟΣ
Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για το Μπαμπ ελ Μάντεμπ και τους Χούθι
12:22
ΕΛΛΑΔΑ
Βίντεο ντοκουμέντο απο την εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητο αντιδημάρχου στου Ζωγράφου
12:13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ