Συναγερμός στο Χίθροου - Εκκενώθηκε τριώροφο πάρκινγκ του αεροδρομίου λόγω φωτιάς
Φωτογραφία Αρχείου - Αεροδρόμιο Χίθροου
(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης (1.10) στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, όταν όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες στο πολυώροφο πάρκινγκ του Terminal 3.
Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα και περίπου 25 πυροσβέστες. Οι αρχές δέχθηκαν οκτώ τηλεφωνήματα για το περιστατικό.
Το πρώτο έγινε στις 9:03 το πρωί (τοπική ώρα, 11:03 ώρα Ελλάδος). Αμέσως ενεργοποιήθηκαν δυνάμεις από Χίθροου, Χέις και Φέλθαμ.
Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της πυρκαγιάς. Τμήμα της Μ4, στο ρεύμα εξόδου από αεροδρόμιο, έκλεισε, ενώ έγινε εκτροπή δρομολογίων.
Η φωτιά προκάλεσε συμφόρηση στους δρόμους, ενώ αρκετά λεωφορεία αναγκάστηκαν να σταματήσουν πριν το αεροδρόμιο. Εκπρόσωπος του αεροδρομίου έκανε λόγο για μεμονωμένο περιστατικό
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: «Τα παιδιά δεν τα ξεγελάς»: Ο Ιβάν Σβιτάιλο για το χορό, την πατρότητα και τη ζωή που αλλάζει
08:30
Μεγάλο Σάββατο: Τι ώρα ανοίγουν και κλείνουν καταστήματα και σούπερ μάρκετ
08:25
Την Τρίτη στις ΗΠΑ οι συνομιλίες με το Ισραήλ ανακοίνωσε ο Λίβανος ενώ συνεχίζονται οι επιθέσεις
08:17
Πού θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί - Στα Χανιά ο πρωθυπουργός
08:09