Αυτοκτονία ο θάνατος του πυγμάχου Ρίκι Χάτον, έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση
Ο Ρίκι Χάτον
AP Photo/Isaac BrekkenΑυτοκτονία έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή πυγμαχίας Ρίκι Χάτον. Όπως διαπιστώθηκε αιτία θανάτου σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία είναι ο απαγχονισμός.
Η ιατροδικαστική έκθεση τα στοιχεία της οποίας ανακοίνωσε το δικαστήριο του Στόκπορτ ρίχνει για πρώτη φορά «φως» στις συνθήκες θανάτου του κορυφαίου πυγμάχου, η σορός του οποίο βρέθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου.
Τότε, οι Αρχές είχαν δηλώσει πως δεν εκτιμούσαν ότι υπήρχαν ύποπτες συνθήκες γύρω από τον θάνατό του, σύμφωνα με το SkyNews.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Χάτον διέγραψε μία λαμπρή καριέρα μεταξύ 1997 και 2012. Ο Βρετανός μαχητής με το παρατσούκλι «The Hitman» κέρδισε μία σειρά αγώνων στις κατηγορίες light welterweight και welterweight. Μάλιστα, τον φετινό Ιούλιο ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στην ενεργό δράση για έναν αγώνα τον Δεκέμβριο στο Ντουμπάι, 13 χρόνια μετά τον τελευταίο του επαγγελματικό αγώνα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέθανε σε ηλικία 46 ετών ο Ρίκι Χάτον, πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας
SPONSORED
Ελεύθεροι οι όμηροι που κρατούνταν σε τράπεζα στη Γερμανία - Διέφυγαν οι δράστες
16:43
Το χαρισματικό Volvo EX30 κάνει την ηλεκτροκίνηση πιο εύκολη από ποτέ
16:38
Κρήτη: «Αν είχα χίλιες σφαίρες θα τις έριχνα» - Αμετανόητος ο 54χρονος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα (vid)
16:26
Ο Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο έκλεισε τα 100 και στέλνει ένα ξεχωριστό μήνυμα - Δέχεται ευχές από παντού
16:17