Συνάντηση Γουίτκοφ - Αραγτσί στην Κωνσταντινούπολη την Παρασκευή για τα πυρηνικά του Ιράν
Ο απεσταλμένος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στη Μέση Ανατολή, Στιβ Γουίτκοφ ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Αμπάς Αράγκτσι (αρ.)
AP Photos Stringer, Mark SchiefelbeinΤο ενδεχόμενο μιας συμφωνίας για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης, αναμένεται να συζητήσουν σε συνάντησή τους την Παρασκευή (6/2) ο ειδικός απεσταλμένος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Στιβ Γουίτκοφ με τον Ιρανό υπουργό Εξωτερικών Αμπάς Αραγτσί.
Η συνάντηση αυτή θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με τον ιστότοπο Axios που επικαλείται δύο πηγές οι οποίες έχουν γνώση του θέματος.
Το ιρανικό πρακτορείο Tasnim είχε μεταδώσει το πρωί ότι η συνάντηση επρόκειτο να γίνει σήμερα, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώθηκε από την Ουάσινγκτον.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Την έναρξη των συνομιλιών με τις ΗΠΑ για τα πυρηνικά ζήτησε ο Ιρανός πρόεδρος
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ - Ιράν: Ανοιχτό το «παράθυρο διαλόγου», αλλά παραμένει ο φόβος για περιορισμένα χτυπήματα
SPONSORED
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Το μέλλον της ενέργειας ξεκινά από το σχολείο
10:30
ΚΟΣΜΟΣ
Λίβανος: Τέσσερις νεκροί σε ισραηλινές επιχειρήσεις - Εντολή εκκένωσης της Τύρου εξέδωσε ο IDF
10:29
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Έρχεται πλαφόν στα επιτόκια των δανείων - Τέλος στα ψιλά γράμματα των τραπεζών
10:23
ΚΟΣΜΟΣ
Μελέτη: Κατακόρυφη άνοδος της βίας και των επιθέσεων κατά αμάχων - 65 συγκρούσεις το 2025 παγκοσμίως
10:22
ΑΝΑΠΤΥΞΗ