Ινδία: Viral βίντεο που δείχνει ελέφαντα να εκσφενδονίζει άνδρα σε θρησκευτικό φεστιβάλ
Ελέφαντας σε θρησκευτική γιορτή
AP Photo/Thein ZawΕλέφαντας τραυμάτισε άνδρα στην περιοχή Τρισούρ, στην πολιτεία Κεράλα της Ινδίας κατά τη διάρκεια θρησκευτικού φεστιβάλ σε ναό.
Βίντεο που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο δείχνει αρχικά έναν άνδρα με θρησκευτική ενδυμασία να προσπαθεί να ανέβει στον ελέφαντα.
Τη στιγμή που ο άνδρας κάθεται στον σβέρκο του ζώου, το ζώο αρπάζει έναν άλλο νεαρό που στεκόταν δίπλα του από τα πόδια με την προβοσκίδα και τον πετά στον αέρα. Ο τραυματίας διακομίστηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο.
Το περιστατικό έχει αναζωπυρώσει τη συζήτηση γύρω από τα μέτρα ασφαλείας και τη διαχείριση πλήθους σε μεγάλες θρησκευτικές συγκεντρώσεις στην Ινδία όπου συμμετέχουν ελέφαντες, καθώς παρόμοια συμβάντα έχουν καταγραφεί και στο παρελθόν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Κρεγκ, ο αγαπημένος ελέφαντας της Κένυας πέθανε
Τρεις άνδρες έκαψαν ζωντανό ελέφαντα στη Σρι Λάνκα - Οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
SPONSORED
Η Κάιλι Μινόγκ μιλά για τον Μάικλ Χάτσενς, τον καρκίνο και το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix
21:56
Γερμανία: Το «κορίτσι του Μάιν» δικαιώθηκε 25 χρόνια μετά τη δολοφονία του - Συνελήφθη ο πατέρας της
21:45
Ο Μασκ έχασε την μάχη από τον Άλτμαν στη νομική διαμάχη για την OpenAI
21:35
«Καμπανάκι» από τον Διεθνή Οργανισμό Εργασίας για τις επιπτώσεις της κρίσης στη Μέση Ανατολή
21:24