Νεκρός ανώτερος αξιωματούχος της Χαμάς από ισραηλινή επιδρομή κατά τη διάρκεια της νύχτας
Καπνός υψώνεται από ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Νταχίγιε, στα νότια προάστια της Βηρυτού, νωρίς το πρωί της Δευτέρας, 2 Μαρτίου 2026.
AP Photo/Hussein MallaΑεροπορικό πλήγμα του Ισραήλ στον Λίβανο σκότωσε ηγετικό στέλεχος του ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς σε καταυλισμό παλαιστινίων προσφύγων στο βόρειο τμήμα της χώρας, μετέδωσε το επίσημο λιβανικό πρακτορείο ειδήσεων ANI.
Ο Ουάσιμ Ατάλα αλ Αλί και η σύζυγός του σκοτώθηκαν όταν «εχθρικό drone στοχοποίησε την κατοικία τους» στον καταυλισμό Μπεντάουι, κοντά στην Τρίπολη, κατά τη διάρκεια της νύχτας, μετέδωσε το πρακτορείο, κάνοντας λόγο για ανώτερο στέλεχος της Χαμάς.
Πρόκειται για το πρώτο στέλεχος του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος που γίνεται γνωστό ότι σκοτώθηκε στο πλαίσιο του πολέμου που είχε έναυσμα την επίθεση των ΗΠΑ και του Ισραήλ εναντίον του Ιράν το Σάββατο.
SPONSORED
Γιούνκερ στο Συνέδριο ΝΔ: Κυριάκο είσαι ένας σπουδαίος πρωθυπουργός
12:42
Eurovision 2026: Στο 84% εκτοξεύθηκε η τηλεθέαση στον μεγάλο τελικό του μουσικού διαγωνισμού
12:31
Χαιρετισμός Μέτσολα στο Συνέδριο ΝΔ: «Με την Ελλάδα ξανά στην καρδιά της Ευρώπης θα τα καταφέρουμε»
12:21
Ο V12 της Aston Martin επιμένει και θα είναι ακόμα πιο δυνατός στη Vanquish S
12:10