Αδερφός αξιωματούχων της Χεζμπολάχ ο δράστης της επίθεσης στη συναγωγή στο Μίσιγκαν
Δυνάμεις στο σημείο της επίθεσης στο Μίσιγκαν
AP Photo/Paul SancyaΑδελφός αξιωματούχων της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν από το Ισραήλ στον Λίβανο ήταν ο δράστης της επίθεσης σε συναγωγή στο Μίσιγκαν.
Όπως αποκάλυψε Λιβανέζος αξιωματούχος στο NBC News, ο δράστης καταγόταν από τη Μασχάρα, μια πόλη στην κοιλάδα Μπεκάα του Λιβάνου.
Οι αεροπορικές επιδρομές που εξαπέλυσε ο ισραηλινός στρατός στην πόλη σκότωσαν δύο από τους αδελφούς του Γκαζάλι την ανιψιά και τον ανιψιό του, όπως έγινε γνωστό.
Ο ίδιος οδήγησε το όχημά του στην είσοδο της συναγωγής και ακολούθησε σφοδρή ανταλλαγή πυρών με τους φύλακες κατά τη διάρκεια της οποίας ο ένοπλος σκοτώθηκε.
Το περιστατικό έγινε στο Γουέστ Μπλούμφιλντ. Στη συναγωγή στεγάζεται ένα νηπιαγωγείο.
Σε εικόνες που μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης διακρίνεται μαύρος καπνός να υψώνεται από το κτήριο όπου βρίσκεται η συναγωγή «Temple Israel».
ΔΕΔΔΗΕ: Σε ισχύ το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
04:00
ΑΣΕΠ 3Κ/2025: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα προκήρυξης για 450 θέσεις σε μουσεία
03:00
Τσουχτερά πρόστιμα για όσους δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Οι αλλαγές με τον νέο νόμο
02:00
Σε ισχύ το πασχαλινό εορταστικό ωράριο - Πώς θα λειτουργήσουν στα εμπορικά καταστήματα
01:00