Ζημιές και ελαφρά τραυματίες από επίθεση με drones κοντά σε βάση των ΗΠΑ στο Κουβέιτ
Καπνός από αμερικανοισραηλινή επίθεση
(AP Photo/Altaf Qadri)Ζημιές σε στρατιωτική βάση κοντά σε μια μεγάλη βάση των ΗΠΑ στο Κουβέιτ, προκάλεσε επίθεση του Ιράν με δύο drones τραυματίζοντας ελαφρά τρία μέλη των ενόπλων δυνάμεων του Κουβέιτ, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Άμυνας.
«Τρία μέλη των ενόπλων δυνάμεων υπέστησαν ελαφρά τραύματα» στην επίθεση στην αεροπορική βάση Άχμεντ αλ Τζαμπέρ, δήλωσε ο εκπρόσωπος Σαούντ αλ Οτάιμπι.
Η βάση βρίσκεται κοντά στο στρατόπεδο Αριφτζάν, που φιλοξενεί προκεχωρημένο αρχηγείο των χερσαίων μονάδων που αναφέρονται στο μεικτό διοικητήριο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων το οποίο είναι αρμόδιο για την περιοχή της Μέσης Ανατολής (CENTCOM).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ιράν απειλεί με χτυπήματα σε αμερικανικούς στόχους - Ο Τραμπ καλεί σε «διεθνή δράση» στο Ορμούζ
ΚΟΣΜΟΣ
Ιρανός πρόεδρος: «Η χώρα λειτουργεί κανονικά παρά τον πόλεμο»
ΚΟΣΜΟΣ
Αραγτσί: Θα πλήξουμε εγκαταστάσεις αμερικανικών εταιρειών αν χτυπήσετε ενεργειακές υποδομές
ΕΛΛΑΔΑ
Στο Αυτόφωρο η 25χρονη μητέρα που άφησε μόνο στο διαμέρισμα τον 5χρονο γιο της στη Θεσσαλονίκη
14:43
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για 20χρονο που πετάει αντικείμενα από τρίτο όροφο - Αναφορές ότι απειλεi να πέσει (vid)
14:34
CULTURE
Μελάνια Τραμπ και βασίλισσα Καμίλα σε μια βραδιά υψηλής αισθητικής στον Λευκό Οίκο (pics)
14:32
ΚΟΣΜΟΣ
Προθεσμία να απολογηθεί αύριο για τους πυροβολισμούς πήρε ο 89χρονος - Δίωξη για τρία κακουργήματα (vids)
14:30
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ