Μελάνια Τραμπ: «Δεν είχα καμία σχέση με τον Επστάιν και δεν με σύστησε στον Ντόναλντ Τραμπ»
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ μιλάει σε δημοσιογράφους την Πέμπτη, 9 Απριλίου 2026, στο Μεγάλο Φουαγιέ του Λευκού Οίκου στην Ουάσινγκτον
AP Photo/Jacquelyn MartinΗ πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ διέψευσε από τον Λευκό Οίκο την Μ. Πέμπτη ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με τον χρηματιστή και καταδικασμένο παιδεραστή Τζέφρι Έπσταϊν ή τη συνεργάτιδά του Γκιλέιν Μάξγουελ, με την οποία ανέφερε ότι είχε μόνο μια τυπική αλληλογραφία.
«Τα ψέματα που με συνδέουν με τον Επστάιν πρέπει να τελειώσουν σήμερα» ανέφερε η Μελάνια, τονίζοντας ότι γνωρίστηκε πρώτη φορά με τον Επστάιν σε μία εκδήλωση το 2000, μαζί με τον σύζυγό της Ντόναλντ Τραμπ.
Κατά συνέπεια, τόνισε ότι οι φήμες ότι ήταν ο Επστάιν αυτός που την σύστησε στον Ντόναλντ Τραμπ, ήταν επίσης ψέματα.
«Δεν είμαι θύμα του Επστάιν», δήλωσε, καλώντας παράλληλα το Κογκρέσο να παράσχει στα θύματά του δημόσια ακρόαση.
Ο Επστάιν συνελήφθη ξανά το 2019 με ομοσπονδιακές κατηγορίες για σωματεμπορία ανηλίκων με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση. Ο θάνατός του το 2019 σε ένα κελί φυλακής στο Μανχάταν κρίθηκε ως αυτοκτονία.
Posokanei: Πόσα προϊόντα των σούπερ μάρκετ περιλαμβάνει η εφαρμογή
02:00
Τι πρέπει να περιλαμβάνει το νέο κιτ πρώτων βοηθειών αυτοκινήτου
01:00
Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 150 ευρώ ανά παιδί: Πότε θα καταβληθεί στους δικαιούχους
00:30
ΕΕ σε Τραμπ: «Κυριαρχικό δικαίωμα» ο ψηφιακός φόρος – Προειδοποιεί για άμεση αντίδραση
23:59