ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανός οδηγός θυμίζει κάτι από Έλληνα και καταζητείται (vid)

Βρετανός οδηγός θυμίζει κάτι από Έλληνα και καταζητείται (vid)
YOUTUBE

Η σκηνή αυτή είναι, δυστυχώς, αρκετά συνηθισμένη στην Ελλάδα. Όχι, όμως και στη Βρετανία. Έκανε τόση εντύπωση σε αυτούς που την είδαν που πόσταραν το βίντεο στο διαδίκτυο και την κατέκριναν με τον πιο έντονο τρόπο.

Ένα ασθενοφόρο κινείται σε δρόμο του Μπέρμιγχαμ με τον φάρο αναμμένο και σύμφωνα με τη βρετανική Metro, μεταφέρει στο νοσοκομείο ένα άρρωστο παιδάκι.

Τα αυτοκίνητα είναι κολλημένα λόγω κίνησης και ο οδηγός του ασθενοφόρου προσπαθεί να ελιχθεί. Ακριβώς πίσω από το ασθενοφόρο, ένα ΙΧ ακολουθεί σχεδόν κολλημένο σε μια προσπάθεια να γλιτώσει την κίνηση και να εκμεταλλευτεί την παρουσία του. Ό,τι δηλαδή κάνουν και πολλοί Έλληνες οδηγοί σε δρόμους της Αθήνας...

Σε ανύποπτη στιγμή, ένας τραυματιοφορέας βγαίνει από το ασθενοφόρο και ζητά στον οδηγό του ΙΧ να αλλάξει λωρίδα κυκλοφορίας για λόγους ασφαλείας. Μάταια...

Σύμφωνα με τη Metro, η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και ψάχνει τον οδηγό του οχήματος για να τον συλλάβει.

«Δεν μας έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Είχαμε ένα άρρωστο αγοράκι που έπρεπε να φροντίσουμε, αλλά παράλληλα έπρεπε να έχουμε στο νου μας και αυτόν τον οδηγό με την απαράδεκτη συμπεριφορά», δήλωσε στη Birmingham Mail ο τεχνικός του ασθενοφόρου, Σέιν Τζόουνς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ