Εκλογές ΗΠΑ 2016: Ο τούρκος πρωθυπουργός βλέπει νέες ευκαιρίες συνεργασίας στη νίκη Τραμπ
Μια ευκαιρία για την περαιτέρω προώθηση των διμερών σχέσεων ΗΠΑ – Τουρκίας βλέπει ο τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ στην νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικάνικες εκλογές του 2016.
Σε ομιλία του στην Άγκυρα, έστειλε τα συγχαρητήρια του στον νέο πλανητάρχη και τόνισε πως μια «νέα σελίδα» θα ανοίξει στις αμερικανο-τουρκικές σχέσεις, αν η Ουάσινγκτον εκδώσει τον τούρκο ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν που έχει την έδρα του στις ΗΠΑ.
«Δημιουργείται μια ευκαιρία για τον νέο πρόεδρο να προωθήσει τις σχέσεις με πολιτικές που λαμβάνουν υπόψη τη μάχη της Τουρκίας εναντίον της τρομοκρατίας», δήλωσε ο Γιλντιρίμ.
Υπενθυμίζουμε πως η Τουρκία κατηγορεί τον ιεροκήρυκα για την ενορχήστρωση της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.
Ινουίτ για Γροιλανδία: Η αρκτική γη δεν ανήκει σε κανέναν - Η γη μάς ανήκει συλλογικά
16:05
ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 4: Βουβός πόνος: Επαναπατρίζονται ο σοροί - Επέστρεψαν οι τραυματίες του δυστυχήματος στη Ρουμανία (vids)
15:56
Μετρό Θεσσαλονίκης: Θα κλείσει για 15 μέρες το Μάρτιο λόγω των έργων επέκτασης προς Καλαμαριά
15:52
Στη Γροιλανδία στις αρχές Φεβρουαρίου ο βασιλιάς της Δανίας Φρειδερίκος
15:50