«Η Χεζμπολάχ έχει περιέλθει σε πολύ δύσκολη θέση», υποστηρίζει ο αρχηγός του IDF
Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου του ισραηλινού στρατού Εγιάλ Ζαμίρ
Abir Sultan/Pool via APΤην εκτίμηση ότι η Χεζμπολάχ έχει περιέλθει σε «πολύ δύσκολη θέση» διατύπωσε ο αρχηγός του γενικού επιτελείου του ισραηλινού στρατού Εϊάλ Ζαμίρ, κατά την επίσκεψή του σήμερα στις ισραηλινές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στον νότιο Λίβανο.
«Η Χεζμπολάχ έχει υποστεί σοβαρό και σημαντικό πλήγμα», είπε προειδοποιώντας ότι ο ισραηλινός στρατός είναι έτοιμος «να συνεχίσει τις επιχειρήσεις για να εμποδίσει την ανασύνταξη» των δυνάμεων της οργάνωσης, σύμφωνα με στρατιωτική ανακοίνωση.
Ο Εϊάλ Ζαμίρ δήλωσε ότι η εκεχειρία στον Λίβανο είναι εύθραυστη και ότι οι ισραηλινές δυνάμεις οφείλουν να διατηρήσουν υψηλό επίπεδο ετοιμότητας για πιθανή επανάληψη των επιχειρήσεων αν απαιτηθεί.
Γαλλία: Σύσταση του επικεφαλής των σιδηροδρόμων στους ευάλωτους να μην ταξιδεύουν λόγω καύσωνα
21:43
Συνεχίζονται οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στο Νόβι Σαντ με αφορμή την τραγωδία με τους 16 νεκρούς
21:40
Ιωάννινα: Συνελήφθη 24χρονος με περίστροφο replica και κουκούλα full face
21:32
Ο Στάρμερ «εξετάζει την πολιτική πραγματικότητα» και τα επόμενα βήματά του, λέει συνεργάτης του
21:26