ΚΟΣΜΟΣ

Θαρραλέα μητέρα σώζει το παιδί της από εξαγριωμένα σκυλιά (vid)

Θαρραλέα μητέρα σώζει το παιδί της από εξαγριωμένα σκυλιά (vid)
Youtube/@Angel Saumya

Η παρέμβαση μιας θαρραλέας μητέρας έσωσε ένα 2χρονο αγοράκι. Το παιδί δέχθηκε επίθεση από δύο μεγάλα σκυλιά και η μητέρα του με αυτοθυσία κατάφερε να το γλιτώσει.

Ο μικρός βρισκόταν μπροστά από το σπίτι του στο Άναχαϊμ της Καλιφόρνια, όταν τα δύο σκυλιά άρχισαν να τον πειράζουν. Η μητέρα του έτρεξε να τον πάρει μακριά και να τον βάλει μέσα στο σπίτι, όμως τα σκυλιά την ακολούθησαν από πίσω.

Όταν έφτασε στην πόρτα προς μεγάλη της απογοήτευση δεν μπορούσε να βρει τα κλειδιά της για να μπει στο σπίτι. Τότε προσπάθησε με κάθε δυνατό τρόπο να μπει μπροστά στο παιδί και να το προστατεύσει με το σώμα της.

Ο Σπένσερ Μπίσοπ, ο πατέρας του 2χρονου, ήταν εκείνη την ώρα στη δουλειά. Είδε τα βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της περιοχής και δεν μπόρεσε να κρύψει το σοκ του.

«Ήταν μια πραγματική πάλη, πέντε με επτά λεπτά τρόμου», είπε ο Μπίσοπ στο KTLA.

«Τσίριζε και φώναζε για βοήθεια και ευτυχώς δύο γείτονες ήταν κοντά. Μια κυρία ήρθε με ένα ξύλο και προσπάθησε να τα απωθήσει».

Η γυναίκα κατάφερε να πάρει τα σκυλιά μακριά από το παιδί χρησιμοποιώντας το ξύλο και τραβώντας τα μακριά. Η μητέρα και ο γιός κατάφεραν τότε να μπουν στο σπίτι και να πάρουν τηλέφωνο την αστυνομία.

Το παιδί οδηγήθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και τώρα αναρρώνει από τα πολλά του τραύματα.

«Έχει μια μεγάλη πληγή στο πρόσωπο, το πόδι, έκανε πολλά ράμματα και χρειάστηκε μέχρι και πλαστική στο πρόσωπό του», είπε ο πατέρας.

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω πως νιώθω, αν δεν έχεις παιδί και δεν έχεις δει το παιδί ή τη γυναίκα σου να περνάει κάτι τέτοιο... Η γυναίκα μου είναι ήρωας».

Ευτυχώς η κυρία Μπίσοπ γλίτωσε με λίγες πληγές και αναρρώνει. Οι γείτονες κράτησαν τα σκυλιά μέχρι να έρθει η αστυνομία και τώρα κρατούνται από τον έλεγχο ζώων. Θα διεξαχθεί έρευνα για την ιστορία τους και αν υπήρξαν άλλα περιστατικά. Κατηγορίες μπορεί να απαγγελθούν και στον ιδιοκτήτη των ζώων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ