Οργή Τραμπ κατά ΕΕ: Πρόστιμα-«ληστεία» στις εταιρείες μας - Δεν θα γίνουμε ο κουμπαράς της Ευρώπης
O Ντόναλντ Τραμπ στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα
(Filip Singer, Pool Photo via APΓια επίθεση και «ληστεία» της Ευρώπης σε αμερικανικές εταιρείες κάνει λόγο ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, αναφερόμενος το πρόστιμο που επιβλήθηκε μεταξύ άλλων και στην Google.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής δεν είναι «κουμπαράς» για την Ευρώπη, ούτε θα το επιτρέψουμε», αναφέρει σε ανάρτησή του ο αμερικανός πρόεδρος.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Τραμπ:
Η Ευρωπαϊκή Ένωση επιτίθεται ξανά και, ως συνήθως, στοχεύει άμεσα τις ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ αμερικανικές εταιρείες! Αφού επέβαλε πρόστιμο στην Apple, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων, στη Meta, 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, στην Amazon 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων και σε πολλές άλλες, μόλις ενημερωθήκαμε ότι η Google, μια πραγματικά προηγμένη και καταπληκτική ομάδα, έλαβε πρόστιμο άλλου 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, χωρίς εξήγηση.
Αυτό ανεβάζει το σύνολο της Google σε πάνω από 18 δισεκατομμύρια δολάρια! Αυτή η παράνομη και εξαιρετικά μεροληπτική πρακτική ξεκίνησε σε αυτά τα υψηλά επίπεδα κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της υπνηλίας της κυβέρνησης Τζο Μπάιντεν, αλλά δεν πρόκειται να συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Τραμπ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής δεν είναι «κουμπαράς» για την Ευρώπη, ούτε θα το επιτρέψουμε!
Παρακαλώ αφήστε αυτή την ΑΛΗΘΕΙΑ να χρησιμεύσει ως παράδειγμα ότι θα ξεκινήσουμε αμέσως μια έρευνα 301 για την πρακτική της «ΛΗΣΤΕΙΑΣ» αμερικανικών εταιρειών και, κατ' επέκταση, του Αμερικανού φορολογούμενου. Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πληρώσει ένα πολύ μεγάλο τίμημα για αυτήν την παράνομη και εξαιρετικά ανήθικη συμπεριφορά, για την οποία τους έχω προειδοποιήσει επανειλημμένα.
Οι κυρώσεις θα ανατραπούν πλήρως και, αναμένουμε, να τους επιβληθεί ένας σημαντικός ΔΑΣΜΟΣ το συντομότερο δυνατό. Μείνετε συντονισμένοι! Πρόεδρος ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΖ. ΤΡΑΜΠ
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στην Ουάσινγκτον τη Δευτέρα ο Νετανιάχου: Τετ α τετ με τον Τραμπ εν μέσω κλιμάκωσης στο Ιράν
Πυρά Αραγτσί σε Τραμπ: «Εμπρηστικό προηγούμενο» η χρήση ιρανικών κεφαλαίων για αποζημιώσεις πλοίων
Λετονία: Βουλευτικές εκλογές διεξάγονται στη χώρα, στη σκιά του πολέμου στην Ουκρανία
12:24
Μαζωνάκης: Ξεκίνησαν να «μιλούν» τα κινητά - Οι αναζητήσεις για προποφόλη και μυδρίαση
12:20
Νέο 112 στον Μυλοπόταμο λόγω κακοκαιρίας - «Μετακινηθείτε σε υψηλότερα σημεία»
12:20
Κραυγή αγωνίας για 45 ασθενείς της κλινικής στη Θεσσαλονίκη: «Είναι στο τελευταίο στάδιο»
12:09