Στο νοσοκομείο ο Πάπας Λέων για την αφαίρεση οζιδίου στον πνεύμονα- Έως αύριο η χειρουργική επέμβαση
Ο πάπας Leo XIV (Φωτογραφία αρχείου)
APΣτην καθολική πολυκλινική Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης εισήχθη σήμερα Τρίτη 13/10 ο Πάπας Λέων ΙΔ ' καθώς αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση οζιδίου στον πνεύμονα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί σήμερα ή αύριο, Τετάρτη και ο ποντίφικας αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Το Βατικανό ανακοίνωσε ότι οι συναντήσεις που είχε προγραμματίσει ο Πάπας μέχρι τις 20 Οκτωβρίου ακυρώθηκαν.
Όπως είπε ο ίδιος απευθυνόμενος στους πιστούς που βρίσκονταν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου την περασμένη Κυριακή, το συγκεκριμένο οζιδιο διαγνώστηκε σε αρχικό στάδιο και τα όριά του είναι ιδιαίτερα σαφή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Πάπας Λέων ΙΔ΄: Χειρουργείται την Τρίτη για την αφαίρεση όζου από τον πνεύμονα
ΚΟΣΜΟΣ
Πάπας Λέων ΙΔ΄: Στις αρχές της εβδομάδας η επέμβαση - Επτά ημέρες θα διαρκέσει η νοσηλεία
ΕΛΛΑΔΑ
Δίκη για Τέμπη: «Στροβιλίστηκα και έπεσα στις κροκάλες» κατέθεσε επιζώσα με 96% αναπηρία
12:20
ΕΛΛΑΔΑ
Αστυνομικός έχασε υποπολυβόλο MP5 και χειροβομβίδα κρότου λάμψης στο Χαλάνδρι - Τα είχε σε σακούλα
12:19
ΕΛΛΑΔΑ
Ηράκλειο: «Θα σε σκοτώσω» - 58χρονος απειλούσε με μηνύματα την 43χρονη πρώην σύντροφό του
12:16
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία Agneta: Νέο έκτακτο δελτίο - Ποιες περιοχές θα βρίσκονται στο «κόκκινο»
12:11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ