Ο Γιλντιρίμ απειλεί την ΕΕ με «πλημμύρα» προσφύγων
Για άλλη μία φορά ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ απελεί τα κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι χωρίς τη βοήθεια της Άγκυρας η Ευρώπη μπορεί να «πλημμυρήσει» με κύματα προσφύγων.
Ο Γιλντιρίμ υπογράμμισε ότι η διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα μπορούσε να αποδεχθεί πολύ πιο επιβλαβής για τη Γηραιά Ήπειρο από ό,τι για την Τουρκία.
«Είμαστε ένας από τους παράγοντες που προστατεύουν την Ευρώπη. Αν οι πρόσφυγες διασχίσουν τα σύνορα μας, θα πλημμυρίσουν και θα κατακλύσουν την Ευρώπη και η Τουρκία αποτρέπει αυτό να συμβεί», τόνισε ο Τούρκος πρωθυπουργός σε δηλώσεις του που μεταδόθηκαν ζωντανά από τηλεοπτικούς σταθμούς.
«Δέχομαι ότι η διακοπή των σχέσεων με την Ευρώπη θα βλάψει την Τουρκία, αλλά η ζημιά θα είναι πενταπλάσια έως και εξαπλάσια για την Ευρώπη», πρόσθεσε.
Και αν η διαχείριση ενός απρόοπτου στον δρόμο περνάει 100% από το κινητό μας;
10:00
Πέθανε στα 25 του ο ράπερ Lil Poppa λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία νέου single
09:54
Σήμερα η συνάντηση Μητσοτάκη – Μόντι στο Νέο Δελχί: Οικονομια και αμυντική συνεργασία στο επίκεντρο
09:45
Γαύδος: Βρέφος πέντε μηνών μεταφέρθηκε με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στην Κρήτη λόγω προβλήματος υγείας
09:39