ΚΟΣΜΟΣ

Παράτολμος 18χρονος σκαρφαλώνει σε ουρανοξύστες και σοκάρει (vid&pics)

Παράτολμος 18χρονος σκαρφαλώνει σε ουρανοξύστες και σοκάρει (vid&pics)
Instagram/@livejn

Πριν από δύο χρόνια τον είχαν "τσακώσει" να σκαρφαλώνει στην κορυφή ενός κλειστού για το κοινό ουρανοξύστη, αλλά ο Justin Casquejo δεν εγκαταλείπει το χόμπι του.

Η αστυνομία κάνει έρευνα για τον 18χρονο, που πόσταρε μια σειρά από βίντεο τον τελευταίο μήνα που τον δείχνουν να ανεβαίνει σε ουρανοξύστες – συμπεριλαμβανομένου ενός που ήταν υπό κατασκευή στην περιοχή του Central Park.

Ένα από τα βίντεο δείχνει αυτόν και έναν φίλο του να τσακώνονται για την κάμερα καθώς σκαρφαλώνουν.

«Δεν έχετε ιδέα πόσο όμορφο είναι» λέει ο Casquejo στην κάμερα πριν πάρει πόζα.

https://www.instagram.com/p/p

Άλλες φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram τον δείχνουν να κάνει κόλπα στην γέφυρα της Ουάσινγκτον αλλά και σε αυτή του Γουιλιάμσμπουργκ.

https://www.instagram.com/p/p

Εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας επιβεβαίωσαν πως υπάρχει εν εξελίξει έρευνα για τον νεαρό. Φίλος του Casquejo όμως υπεραμύνθηκε των επιλογών του να κάνει επικίνδυνα ακροβατικά .

«Το συναίσθημα πως κατακτάς το Yosemite ή σερφάρεις το πιο μεγάλο κύμα είναι ο λόγος που σκαρφαλώνουμε σε ουρανοξύστες».

https://www.instagram.com/p/p

Ο 18χρονος και οι φίλοι του είναι μέλη της «Team Destiny». Έχουν κάνει τουλάχιστον τρεις προσπάθειες να ανέβουν σε έναν από τους εμβληματικούς ουρανοξύστες που έχουν αντικαταστήσει αυτούς που δέχθηκαν επίθεση την 11 Σεπτεμβρίου.

https://www.instagram.com/p/p

Στο τέλος ο 18χρονος κατάφερε να επιτύχει μόνος του το παράτολμο κόλπο. Βέβαια έπρεπε να επωμιστεί και τις συνέπειες της πράξης του. Αναγκάστηκε να κάνει 29 μέρες κοινωνική εργασία και συμμετείχε σε δύο ομάδες υποστήριξης. Ακόμη έγραψε μια έκθεση 1.200 λέξεων ζητώντας συγνώμη από δικαστή του Μανχάταν.

«Το δικαστήριο είναι εντυπωσιασμένο από την ειλικρίνεια, την μεταμέλεια και την θέλησή σου να αναλάβεις τις ευθύνες τις πράξεις σου», είπε η δικαστής Φελίσια Μένιν στον 18χρονο. «Τώρα είναι δική σου ευθύνη να αποδείξεις ότι το δικαστήριο έχει δίκιο».






Your dreams are supposed to scare the hell out of you. @livejn shot by @svvvk . . #Destiny#beauty#nyc#newyork#ny#newyorkcity#adventure#fun#beautifuldestinations#rooftop_prj#abandonned#agameoftones#nycprimeshot#chasingrooftops#love#highsnobiety#createexplore#usaprimeshot#travel#what_i_saw_in_nyc#lifeofadventure#ig_nycity#newyork_instagram#luxury#roamtheplanet#earth#live

A photo posted by Human (@livejn) on







Be Brave. @livejn shot by @illogiical . #Destiny#beauty#nyc#newyork#ny#newyorkcity#adventure#fun#beautifuldestinations#rooftop_prj#abandonned#agameoftones#nycprimeshot#chasingrooftops#love#highsnobiety#createexplore#usaprimeshot#travel#what_i_saw_in_nyc#lifeofadventure#ig_nyc#newyork_instagram#luxury#roamtheplanet#earth

A photo posted by Human (@livejn) on


ΔΗΜΟΦΙΛΗ