Το απρόοπτο στην τελευταία συνέντευξη Τύπου του Μπ. Ομπάμα (vid)
Αναστάτωση επικράτησε κατά την τελευταία συνέντευξη Τύπου του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, στον Λευκό Οίκο.
Τη στιγμή που μιλούσε ο Μπαράκ Ομπάμα, ένας από τους παρευρισκομένους έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια σχετική ανησυχία.
Ο Αμερικανός Πρόεδρος αμέσως σταμάτησε την ομιλία του και ζήτησε από τους υπεύθυνους να ενημερώσουν και να καλέσουν τον γιατρό του Λευκού Οίκου. «Υπάρχει κάποιος γιατρός εδώ;» ρώτησε και πρόσθεσε: «Παρακαλώ πολύ να ενημερωθεί ο γιατρός του Λευκού Οίκου».
Ο Μπαράκ Ομπάμα, περίμενε υπομονετικά να δει τι θα συμβεί με τον άνδρα που έχασε τις αισθήσεις του και συνέχισε την ομιλία του όταν έφτασε ο γιατρός προκειμένου να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
Ινδία: Τηλεργασία 90 ημερών στο Νέο Δελχί για την εξοικονόμηση καυσίμων
22:40
ΚΟΣΜΟΣ
Επιπλέον ένα δισ. δολάρια στον ΟΗΕ από τις ΗΠΑ για ανθρωπιστική βοήθεια
22:29
ΚΟΣΜΟΣ
Χανταϊός: Σε καραντίνα 42 ημερών στο σπίτι τους 41 άτομα στις ΗΠΑ
22:18
ΕΛΛΑΔΑ
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 10,9 εκατ. ευρώ
22:08
ΕΛΛΑΔΑ