Κυριάκος Αμοιρίδης: Νέo βίντεο ντοκουμέντο πριν από την δολοφονία του Έλληνα πρέσβη
Το φως της δημοσιότητας είδε ένα νέο βίντεο πριν από την δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία Κυριάκου Αμοιρίδη, αποκαλύπτοντας ενδιαφέροντα στοιχεία για την υπόθεση.
Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού που διέμενε ο Έλληνας διπλωμάτης παρουσιάστηκε από τηλεοπτικό δίκτυο της Βραζιλίας και δείχνει τη σύζυγό του, Φρανσουάζ ντε Σόουζα Ολιβέιρα, να επιστρέφει μαζί με την 11χρονη κόρη της, έπειτα από πολύωρη βόλτα, ώστε να έχει άλλοθι από την αστυνομία.
Παράλληλα, σε επόμενο πλάνο, φαίνεται ότι το λευκό αυτοκίνητο το οποίο είχε ενοικιάσει ο Έλληνας διπλωμάτης απουσίαζε.
Τη στιγμή που εμφανίζονται στο βίντεο η Φρανσουάζ και η κόρη της, απεικονίζεται στο αριστερό άκρο, ένας άνδρας ο οποίος μοιάζει με τον 29χρονο αστυνομικό, Σέρζιο Μορέιρα.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τη μαρτυρία του ξαδέλφου του εραστή της Φρανσουάζ, η σύζυγος του πρέσβη επέστρεψε όταν ακόμη μέσα στο σπίτι βρισκόταν το πτώμα του Κυριάκου Αμοιρίδη.
SPONSORED
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (19 Μαΐου)
06:30
Επίδομα παιδιού: Την τελευταία μέρα του Μαΐου (31/5) η καταβολή του στους δικαιούχους
06:00
Προγράμματα «Εξοικονομώ»: Μέχρι πότε δόθηκαν προθεσμίες - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
05:00
«Ανακούφιση» για τα Στεγαστικά Δάνεια μέσω της Αναπτυξιακής Τράπεζας για το πρόγραμμα Σπίτι μου ΙΙ
04:00