ΚΟΣΜΟΣ

Οδηγούσε για 40 χλμ. στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε σε περιπολικό (vid)

Οδηγούσε για 40 χλμ. στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε σε περιπολικό (vid)
twitter / Spotlight Newspapers

Επί περίπου 40 χιλιόμετρα οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας σε έναν αυτοκινητόδρομο της νότιας Ισπανίας ένας Γαλλοσενεγαλέζος ηλικίας περίπου 40 ετών, πριν τελικά συγκρουστεί με περιπολικό της Πολιτοφυλακής, όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο πηγή από το συγκεκριμένο σώμα της αστυνομίας.

Μην έχοντας άλλη επιλογή, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να διακόψουν την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο A-92, στην Ανδαλουσία (νότια), και να στήσουν οδοφράγματα παρατάσσοντας στον δρόμο περιπολικά όπως επίσης και αστυνομικούς.

Όπως όμως επισήμανε εκπρόσωπος Τύπου της πολιτοφυλακής, ο Γαλλοσενεγαλέζος δεν είχε σκοπό να σταματήσει και «έφθασε στο σημείο να πέσει πάνω σε ένα περιπολικό.

Πρόκειται για πολίτη διπλής υπηκοότητας, που συνελήφθη αφού διήνυσε περίπου 40 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο, μεταξύ των επαρχιών Αλμερία και Γρανάδα» πρόσθεσε σύμφωνα με το ΑΠΕ και συμπλήρωσε ότι «δεν έχουμε ακόμη την ιατρική γνωμάτευση στα χέρια μας, δεν γνωρίζουμε εάν είχε καταναλώσει ναρκωτικά ή αλκοόλ ούτε εάν ήταν ψυχικά διαταραγμένος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ