Υπηρεσία πληροφοριών εμπλέκεται στο μακελειό στο Reina
Την πεποίθηση πως η αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε σε νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης τη νύχτα της αλλαγής του χρόνου, πραγματοποιήθηκε με την ανάμιξη και μιας υπηρεσίας πληροφοριών, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης.
Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο A Haber, ο Νουμάν Κουρτουλμούς, υποστήριξε πως η επίθεση στο Reina έγινε με επαγγελματικό τρόπο.
«Φαίνεται πως η επίθεση στο Reina δεν ήταν απλώς η ενέργεια μιας τρομοκρατικής οργάνωσης, αλλά [σε αυτήν] είχε αναμιχθεί και μια υπηρεσία πληροφοριών. Ήταν εξαιρετικά προετοιμασμένη και οργανωμένη ενέργεια», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης.
Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση, κατά την οποία σκοτώθηκαν 39 άνθρωποι, λέγοντας ότι πραγματοποιήθηκε σε αντίποινα για τη στρατιωτική ανάμιξη της Τουρκίας στη Συρία.
Κέιτ Χάντσον: Πώς η απόφαση να αναμετρηθεί με τους φόβους της μεταμόρφωσε την καριέρα της
11:13
Μαρινάκης για Ανεστίδη: «Δεν είναι ενεργό μέλος από το 2019, έχει διαγραφεί»
11:04
«ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ»: Γεραπετρίτης: «Θα έρθει η επέκταση των χωρικών υδάτων όπως ήρθαν τα θαλάσσια πάρκα στο Αιγαίο»
10:52
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για επιδότηση πρόσληψης 10.000 άνεργων γυναικών
10:48