Συναγερμός στο Μεξικό: Φοιτητής άνοιξε πυρ σε κολέγιο
Ένας δωδεκάχρονος μαθητής άνοιξε πυρ σε ένα αμερικανικό σχολείο στο Μοντερέι στο βόρειο Μεξικό, σκοτώνοντας τουλάχιστον τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους πέντε.
«Ένας ανήλικος εισήλθε οπλισμένος και πυροβόλησε εναντίον πολλών εκ των σπουδαστών» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της αρχής Πολιτικής Προστασίας της πολιτείας Νουέβο Λεόν, Όσκαρ Αμπόιτες.
Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο, ο δράστης κατόπιν επιχείρησε να βάλει τέλος στην ζωή του, χωρίς να τα καταφέρει, πρόσθεσε ο αξιωματούχος.
Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο τύπου των υπηρεσιών ασφαλείας της πολιτείας Νουέβο Λεόν, που επικαλέστηκε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, στο περιστατικό τραυματίστηκαν σοβαρά δύο σπουδαστές κι ένας εκπαιδευτικός.
Στις εικόνες που προβάλλονται στα τηλεοπτικά δίκτυα διακρίνονται ασθενοφόρα και δυνάμεις της αστυνομίας έξω από το Colegio Americano del Noreste, νότια του Μοντερέι.
Αττική Οδός: Νέα απάτη με παραπλανητικά SMS - Τι να προσέχουν οι συνδρομητές e-Pass
15:02
Μαρινάκης για Βενιζέλο: Οξύμωρο ο εμπνευστής του «αμελλητί» να μας κατηγορεί για συνταγματικό λαϊκισμό
15:01
Πρόστιμα 1,05 εκατ. σε σούπερ μάρκετ και βιομηχανίες για υπέρβαση του πλαφόν στο περιθώριο κέρδους
14:54
Πυρά κατά Τραμπ από τη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου: «Ο κόσμος οδεύει στην πολιτική καταστροφή»
14:53