Σομαλία: 28 νεκροί και 43 τραυματίες από την επίθεση στο κέντρο άμεσης βοήθειας
Είκοσι οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν κι άλλοι 43 τραυματίστηκαν σήμερα στη Σομαλία, στη διπλή επίθεση με αυτοκίνητα παγιδευμένα με εκρηκτικές ύλες
η οποία είχε στόχο ένα ξενοδοχείο στο κέντρο του Μογκαντίσου και την οποία ακολούθησε επίθεση ένοπλων, μελών της οργάνωσης αλ Σεμπάμπ, όπως δήλωσε μια πηγή προσκείμενη στο μεγαλύτερο κέντρο άμεσης βοήθειας της πρωτεύουσας της Σομαλίας.
«Ο αριθμός των θυμάτων που έχουμε καταγράψει σήμερα είναι 28 νεκροί και 43 τραυματίες. Αυτό το έχουμε επιβεβαιώσει από τις ομάδες μας (σ.σ. τα πληρώματα των ασθενοφόρων), ωστόσο υπάρχουν επίσης κι άλλα ασθενοφόρα που παρέλαβαν θύματα, αλλά δεν γνωρίζω πόσα», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Αμπουκαντίρ Αμπντιραχμάν Άντεμ, επικεφαλής της βασικής υπηρεσίας ασθενοφόρων της σομαλικής πρωτεύουσας.
SPONSORED
Νέα προειδοποίηση Τραμπ σε Ιράν: Θα χτυπήσουμε ξανά σκληρά σήμερα
18:55
Αίγιο: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή στον 65χρονο - Την Παρασκευή η απολογία του
18:46
Μητσοτάκης: «Μία η Κυριακή των εκλογών και αυτή η Κυριακή θα φέρει την αυτοδυναμία στη ΝΔ»
18:45
Μπιλ Γκέιτς στο Κογκρέσο: «Δεν θα έπρεπε να είχα συναντηθεί ποτέ με τον Τζέφρι Έπσταϊν»
18:41