ΚΟΣΜΟΣ

Η Ιβάνκα Τραμπ φωτογραφίζεται στο Οβάλ Γραφείο και προκαλεί σχόλια

Η Ιβάνκα Τραμπ φωτογραφίζεται στο Οβάλ Γραφείο και προκαλεί σχόλια
REUTERS/Kevin Lamarque -

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιβάνκα Τραμπ συγκεντρώνει πάνω της τα βλέμματα και το ενδιαφέρον, «επισκιάζοντας» ακόμη και τον ισχυρό πατέρα της, Ντόναλντ, που εδώ και σχεδόν ένα μήνα κρατά στα χέρια του τα ηνία των ΗΠΑ.

Αυτή τη φορά η 35χρονη «πρώτη κόρη», βρέθηκε στο στόχαστρο –αρνητικών κυρίως-σχολίων, με αφορμή μια φωτογραφία που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αιτία, το γεγονός ότι «εκθρόνισε» τον Ντόναλντ Τραμπ από τη θέση του στο Οβάλ Γραφείο, όπου κάθισε η ίδια ποζάροντας χαμογελαστή κι έχοντας στο πλευρό της, από τη μία τον πατέρα της και πρόεδρο των ΗΠΑ κι από την άλλη τον καναδό πρωθυπουργό, Τζαστίν Τριντό.

Η Ιβάνκα πόσταρε τη συγκεκριμένη φωτογραφία σε Twitter, Facebook και Instagram, με τη λεζάντα: «Μια υπέροχη συζήτηση με δύο ηγέτες του κόσμου, για το πόσο σημαντικό είναι να έχουν οι γυναίκες μια θέση στο τραπέζι».

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση άρχισαν να πέφτουν σαν βροχή, με τα περισσότερα να είναι επικριτικά, ενώ δεν έλειψαν και οι θετικές αναφορές, προερχόμενες κυρίως από τους υποστηρικτές του Αμερικανού προέδρου.

Διαβάστε επίσης:

Οι κλεφτές ματιές της Ιβάνκα στον Τριντό (pics)

Ξεσπάθωσε ο Nτόναλντ Τραμπ για την Ιβάνκα

Ιβάνκα Τραμπ: Δώστε μία ευκαιρία στον πατέρα μου (pics)

Ιβάνκα Τραμπ: Η άτυπη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ