ΚΟΣΜΟΣ

Αμφίβολο το μέλλον του Πρίμπους στον Λευκό Οίκο

Αμφίβολο το μέλλον του Πρίμπους στον Λευκό Οίκο
REUTERS/Jonathan Ernst

Άδηλο το μέλλον του Ρέινς Πρίμπους στον Λευκό Οίκο, ο οποίος δεν αποκλείεται να απομακρυνθεί από τη θέση του προσωπάρχη του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί μετά και την παραίτηση του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας, Μάικλ Φλιν.

Ο ελληνικής καταγωγής στενός συνεργάτης του αμερικανού προέδρου, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας «κρίσης», κυρίως λόγω των χειρισμών του και των παρασκηνιακών διεργασιών του.

Η φημολογία περί απομάκρυνσής του από τον Λευκό Οίκο, ενισχύεται έπειτα και από το σχετικό δημοσίευμα στον Breibart τον οποίο διαχειρίζεται ο πλέον στενός συνεργάτης του Πλανητάρχη, Στιβ Μπάνον.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν είναι λίγοι αυτοί που χρεώνουν στον ελληνικής καταγωγής προσωπάρχη του Λευκού Οίκου την αρνητική εξέλιξη που είχε το προεδρικό διάταγμα για την μετανάστευση.

Πηγή που μίλησε στο Breibart, τόνισε πως ο Πρίμπους είναι υπεύθυνος για την αποτυχία επιβολής του προεδρικού διατάγματος, καθώς καθυστέρησε να εξασφαλίσει τις απαραίτητες ψήφους για τον διορισμό του νέου υπουργού Δικαιοσύνης.

«Υποτίθεται ότι μπορούσε να χειριστεί με μαγικό τρόπο τους ρεπουμπλικανούς γερουσιαστές, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει τίποτα σημαντικό», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Αφοσίωση στο Οικουμενικό Πατριαρχείο από τον προσωπάρχη του Τραμπ, Πρίμπους

Πρόεδρος ΗΠΑ: Ο νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου είναι Έλληνας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ