Όσκαρ: Απειλές για τη ζωή τους δέχονται οι λογιστές για την ιστορική γκάφα
Τα μέτρα ασφαλείας ενισχύθηκαν για την προστασία των δύο λογιστών που βρίσκονται πίσω από την ιστορική γκάφα στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ με την ανακοίνωση της καλύτερης ταινίας, όπως γνωστοποίησε η εταιρεία τους.
Η εταιρεία λογιστών PricewaterhouseCoopers (PwC) ανέφερε πως παρασχέθηκε ασφάλεια στις οικίες των Μπράιαν Κάλιναν και Μάρθας Ρουίζ μετά το σφάλμα στο οποίο υπέπεσαν την Κυριακή όταν μπέρδεψαν τον φάκελο με την καλύτερη ταινία κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης της τελετής.
Η PwC δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες αλλά ο ιστότοπος TMZ.com μετέδωσε ότι οι δύο λογιστές δέχονται απειλές για την ζωή τους στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και ότι οι φωτογραφίες των σπιτιών τους έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.
Στον Κάλιβαν, ο οποίος ανήρτησε μια φωτογραφία από τα παρασκήνια με την Έμα Στόουν στο Twitter πριν από τη μνημειώδη γκάφα του και στη Ρουίζ απαγορεύτηκε από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε τελετή απονομής ή στη διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων.
Την ίδια ώρα, ο διευθυντής σκηνής της τελετής, Γκάρι Νάτολι, περιέγραψε στον ιστότοπο TheWrap ότι όλα «πάγωσαν» στα παρασκήνια όταν έγινε αντιληπτό το λάθος των δύο υπαλλήλων.
Ο ίδιος καθόταν δίπλα στην Ρουίζ όταν οι ηθοποιοί Γουόρεν Μπίτι και Φάιη Ντάναγουεϊ ανακοίνωσαν εσφαλμένα ότι το μιούζικαλ "La La Land" κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας, αντί του "Moonlight."
Το προσωπικό στα παρασκήνια «προσπαθούσε να πείσει τον Μπράιαν να βγει στη σκηνή, εκείνος δεν πήγαινε» είπε ο Νάτολι.
«Και η Μάρθα δεν έβγαινε. Έπρεπε να τους σπρώξουμε στη σκηνή, κάτι το σοκαριστικό για εμένα».
Ουκρανία: Δώδεκα οικισμοί τέθηκαν υπό ρωσικό έλεγχο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου
20:18
«Δεν τίθεται θέμα» στρατιωτικής συμμετοχής της Γερμανίας σε επιχειρήσεις στον Κόλπο, λέει ο Μερτς
20:11
Κάλας: «Όχι προς το παρόν» στην επέκταση της ASPIDES στα Στενά του Ορμούζ - «Πράσινο φως» για ενίσχυση στην Ερυθρά Θάλασσα
20:05
Κατά 60% μειώθηκαν οι εξαγωγές πετρελαίου από την Μέση Ανατολή με τα Στενά του Ορμούζ να παραμένουν κλειστά
20:02