ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: Οι υποψήφιες «πρώτες κυρίες» εξομολογούνται...

Γαλλία: Οι υποψήφιες «πρώτες κυρίες» εξομολογούνται...

Στις προθήκες των γαλλικών βιβλιοπωλείων βρίσκεται το βιβλίο με τις εξομολογήσεις των πιθανών «πρώτων κυριών», στη διάρκεια της πενταετούς θητείας του νέου προέδρου της Γαλλίας, ο οποίος θα αναδειχθεί κατά τον δεύτερο γύρο των εκλογών τον ερχόμενο Μάιο.

Το βιβλίο έχει τίτλο «Le Couloir de Madame», το έχει γράψει η δημοσιογράφος της France 2 Αλίξ Μπουϊλαγκέ και σε αυτό ξεδιπλώνονται μέσω ερωτηματολογίου, οι εξομολογήσεις των συντρόφων διαφόρων υποψηφίων στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές όπως οι Μπριζίτ Μακρόν και Πενέλοπε Φιγιόν. Την έκπληξη όμως κάνει η Γκαμπριέλ Γκαλάρ, σύντροφος του υποψηφίου του Σοσιαλιστικού Κόμματος Μπενουά Αμόν, η οποία μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον γάλλο πολιτικό.

Ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος, ο οποίος επαναλάμβανε με έμφαση την επιθυμία του να προφυλάξει την ιδιωτική του ζωή, πριν από ένα μήνα, σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτικό κανάλι, είχε αναγνωρίσει ότι το ζευγάρι έθετε όλο και πιο συχνά το ερώτημα:«Μήπως πρέπει τελικά να μας δουν μία φορά μαζί ώστε να μας αφήσουν στην ησυχία μας;» Μία αντίδραση που έγινε πιο έντονη μετά τη δημοσίευση στις εφημερίδες κλεμμένων φωτογραφιών της συζύγου και των θυγατέρων του Αμόν.

Τελικά, μερικές εβδομάδες πριν από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, είναι η ίδια η γυναίκα με την οποία μοιράζεται τη ζωή του ο Μπενουά Αμόν η οποία απαντά στις ερωτήσεις των πιο περίεργων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ