Τραγικό παιχνίδι της μοίρας στη Γαλλία: Βουλευτής πέθανε σε ομιλία της για τον Μακρόν
Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην Γαλλίδα βουλευτή Κορίν Ερέλ.
Λίγες ώρες πριν από την διεξαγωγή του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, η 50χρονη γυναίκα κατέρρευσε πάνω στην εξέδρα κατά την ανοιχτή ομιλία που έδινε υπέρ του ανεξάρτητου υποψηφίου, Εμανουέλ Μακρόν, την Παρασκευή και λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε στο νοσοκομείο.
Η άτυχη γυναίκα εκλέχθηκε πρώτη φορά βουλευτής το 2007 και ήταν μέλος του Σοσιαλιστικού κόμματος. Ωστόσο, τον Μάρτιο του 2016, μεταπήδησε στο σχήμα του Εμανουέλ Μακρόν, τον οποίο και στήριζε όλο αυτό το διάστημα.
Η είδηση της τραγικής κατάληξης της 50χρονης Κορίν Ερέλ, προκάλεσε θλίψη και στον νυν πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος δήλωσε: «Ήταν πλήρως αφοσιωμένη στο βουλευτικό της έργο και βρισκόταν πάντα κοντά στον κόσμο».
SPONSORED
ΑΣΕΠ: Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για την κατάταξη υποψηφίων εκπαιδευτικών - Πότε λήγει η προθεσμία
02:00
Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για την Αγροτική Εστία - Ποια η προθεσμία
01:00
Πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Πώς γίνεται η εγγραφή
00:30
«Ζητήσαμε να αφεθούν ελεύθεροι οι συμπατριώτες που βρίσκονταν στο Flotilla», λέει ο Ιταλός ΥΠΕΞ
23:59