ΚΟΣΜΟΣ

Πέντε νεκροί από πυροβολισμούς στο Ορλάντο (pics&vid)

Πέντε νεκροί από πυροβολισμούς στο Ορλάντο (pics&vid)
WFTV/CNNi

Πέντε νεκροί, μεταξύ αυτών και ο δράστης της επίθεσης, φαίνεται να είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός των πυροβολισμών σε γραφεία επιχείρησης στο Ορλάντο της Φλόριντα, όπως αναφέρει το CNNi. 

Οι αρχικές πληροφορίες για «πολλούς νεκρούς» επιβεβαιώθηκαν, ενώ μέχρι στιγμής, όπως αναφέρει το WFTV, όλα δείχνουν πως η επίθεση έχει εργασιακά κίνητρα. Όλα τα σενάρια περί τρομοκρατίας έχουν απορριφθεί.

Η περιοχή όπου στεγάζονται τα γραφεία έχει αποκλειστεί από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ άντρες του FBI και η δήμαρχος, Theresa Jacobs, είναι στο σημείο.

Ο σερίφης του Orange County θα προχωρήσει σε επίσημη ενημέρωση των μέσων δίνοντας όλες τις λεπτομέρεις της αιματηρής επίθεσης.

Όπως αναφέρει το WFTV, οι Αρχές γνωρίζουν την ταυτότητα του δράστη και έχουν ξεκινήσει έρευνες για το παρελθόν του.

«Η γυναίκα μου και εγώ προσευχόμαστε για τα θύματα αυτής της επίθεσης και ζητούμε το ίδιο και από σας. Είμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τις Αρχές και ενημερώνονται», είπε ο κυβερνήτης σε ανακοίνωσή του.

Η περιοχή όπου σημειώθηκε το περιστατικό είναι βιομηχανική, η Φόρσαϊθ Ρόουντ, και υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιχείρησεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ