Τραμπ: Ο Τίλερσον χάνει τον χρόνο του προσπαθώντας να διαπραγματευτεί με τον Κιμ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε μέσω twitter πως ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών του, Ρεξ Τίλερσον να σταματήσει τις προσπάθειες διαλόγου με τον Κιμ Γιονγκ Ουν για την κρίση στην Κορεατική Χερσόνησο.
«Είπα στον Ρεξ Τίλερσον, τον υπέροχο υπουργό Εξωτερικών μας, πως χάνει τον χρόνο του προσπαθώντας να διαπραγματευτεί με τον μικρό Rocket Man», έγραψε ο πλανητάρχης, αναφερόμενος στον Κιμ Γιονγκ Ουν με το ψευδώνυμο που του έχει δώσει.
Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, από την Κίνα, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, είχε διαμηνύσει το Σάββατο πως η χώρα του συνεχίζει τις προσπάθειες εκκίνησης διαλόγου με την Πιονγιάνγκ.
«Εξοικονόμησε την ενέργειά σου Ρεξ, θα κάνουμε ότι πρέπει να γίνει», έγραψε ο Τραμπ.
Νωρίτερα, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ είχε διαμηνύσει πως δεν βρήκε καμία ανταπόκριση από πλευράς Βόρειας Κορέας στις προσπάθειες συζήτησης για την ειρηνική επίλυση της κρίσης.
Εγκρίθηκε η εξαγορά της Warner Bros από την Paramount - Οι «γκρίζες ζώνες»
07:36
Τι κρύβει ο χρησμός της Λαγκάρντ για τα επιτόκια - Πώς επηρεάζονται οι τράπεζες και τα δάνεια
07:26
Πανελλήνιες 2026: Με ποια μαθήματα συνεχίζουν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
07:15
Τροχαίο με παράσυρση και εγκατάλειψη πεζού στην Ομόνοια - Στο νοσοκομείο 50χρονος
07:14