Τραμπ: Ο Τίλερσον χάνει τον χρόνο του προσπαθώντας να διαπραγματευτεί με τον Κιμ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε μέσω twitter πως ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών του, Ρεξ Τίλερσον να σταματήσει τις προσπάθειες διαλόγου με τον Κιμ Γιονγκ Ουν για την κρίση στην Κορεατική Χερσόνησο.
«Είπα στον Ρεξ Τίλερσον, τον υπέροχο υπουργό Εξωτερικών μας, πως χάνει τον χρόνο του προσπαθώντας να διαπραγματευτεί με τον μικρό Rocket Man», έγραψε ο πλανητάρχης, αναφερόμενος στον Κιμ Γιονγκ Ουν με το ψευδώνυμο που του έχει δώσει.
Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, από την Κίνα, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, είχε διαμηνύσει το Σάββατο πως η χώρα του συνεχίζει τις προσπάθειες εκκίνησης διαλόγου με την Πιονγιάνγκ.
«Εξοικονόμησε την ενέργειά σου Ρεξ, θα κάνουμε ότι πρέπει να γίνει», έγραψε ο Τραμπ.
Νωρίτερα, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ είχε διαμηνύσει πως δεν βρήκε καμία ανταπόκριση από πλευράς Βόρειας Κορέας στις προσπάθειες συζήτησης για την ειρηνική επίλυση της κρίσης.
SPONSORED
Ρωσία: Σε βίντεο η δοκιμαστική εκτόξευση πυραύλων στις στρατιωτικές πυρηνικές ασκήσεις
21:42
Χανιά: Το φαράγγι της Σαμαριάς θα είναι κλειστό για τους επισκέπτες την Παρασκευή 22 Μαΐου
21:33
Aνοικτή δηλώνει η Ρωσία σε διάλογο με τους Ευρωπαίους για τον πόλεμο στην Ουκρανία
21:24
Μαρία Καρυστιανού: «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» το επίσημο όνομα του κόμματός της
21:14